Mișcarea New Age – religia Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial

Distribuie!by In lucrarea “Intre doua epoci”, Zbigniew Brzezinski, consilier pe probleme de Securitate Nationala al presedintelui Jimmy Carter, prezinta cum va fi instaurata Noua Ordine Mondiala in cadrul careia “religia va fi scoasa in afara legii, iar credinciosii vor fi sau eliminati sau inchisi; va aparea o noua religie: adoratia […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In lucrarea “Intre doua epoci”, Zbigniew Brzezinski, consilier pe probleme de Securitate Nationala al presedintelui Jimmy Carter, prezinta cum va fi instaurata Noua Ordine Mondiala in cadrul careia “religia va fi scoasa in afara legii, iar credinciosii vor fi sau eliminati sau inchisi; va aparea o noua religie: adoratia omului si a mintii lui; toti vor crede in noua religie”.

Rolul principal in instaurarea ei in lume il vor avea Statele Unite ale Americii. Miscarea New Age a devenit un fenomen global, care proclama un guvern mondial, sub conducerea unui lider religios. Putem afirma ca este o noua religie ce actioneaza deja pe toate meridianele lumii. Cel care a studiat si a cercetat cel mai bine aceasta religie este Marrs, ale carui lucrari “Secretele intunecate ale noii ere” si “Semnul misterior al noii ere” ofera orizonturi excelente doritorilor sa afle cat mai multe despre crezurile acestei noi religii:


“Miscarea New Age a dobandit in mod incontestabil forma clara a unei religii, cu tot cu corp convenit, scripturi tiparite, un sistem de adoratie si ritual, un grup de ministri si lideri laici in functie.”

Vom aminti si pe scriitorul Benjamin Creme, care in lucrarea “Reaparitia Christului si a Maestrilor Intelepciunii” scrie:

“Noua religie se va manifesta, de exemplu, prin organizatii ca Masoneria. In Francmasonerie este incastrat nucleul secretelor Misterelor Oculte.”

Prin urmare, Masoneria ascunde in templele sale un mare mister, un mister legal cumva de miscarea New Age.


SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 171.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro