Mister: Bărbatul cu trei ochi – noiembrie 1949

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Studenţii de la Universitatea din Carolina de Sud, Columbia, se plimbau într-o seară pe lângă Teatrul „Longstreet”, când au fost opriţi din drum de un bărbat cu faţa gri, care purta un costum argintiu şi care a dat la o parte un capac de canal, dispărând în adâncuri.

La acea vreme, bărbatul a fost poreclit „Bărbatul din canal”, dar a primit ulterior un nume cu totul diferit, după un eveniment mult mai terifiant, petrecut în aprilie 1950. Atunci, un poliţist a descoperit un bărbat îmbrăcat în argintiu, în apropierea rămăşiţelor unor pui mutilaţi.


A îndreptat lanterna către figura acestuia şi a descoperit îngrozit că bărbatul avea un al treilea ochi în mijlocul frunţii. Poliţistul a fugit către maşină, pentru a cere ajutor. Atunci când au venit alţi colegi de ai săi, bărbatul dispăruse.

O altă întâlnire cu „Bărbatul cu trei ochi” a avut loc în anii ’60, martori fiind tot studenţii aceleiaşi universităţi. Deşi tunelele au fost scormonite în lung şi în lat, nu s-a descoperit nicio dovadă a existenţei acestei creaturi ciudate. Era o fantomă? Un extraterestru? O glumă? Nimeni nu ştie, dar cercetările au continuat, fară rezultat, până la începutul anilor ’90.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8739
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...