Mister: Frederick Valentich, pilotul care n-a mai aterizat niciodată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Povestea pilotului australian Frederick Valentich a făcut înconjurul lumii, alimentând speculaţiile despre răpirile extratereştilor.

În seara de 21 octombrie 1978, pilotul de 20 de ani zbura cu un avion Cessna deasupra strâmtorii Bass din Australia. În timp ce ţinea legătura cu turnul de control, el a raportat, că la 300 m de el, se afla un obiect zburător, dar care nu era un aparat omologat.


La scurt timp, motorul avionului său a început să piardă din putere, iar în ultimele 17 secunde ale transmisiunii s-a auzit un zgomot metalic pe care nimeni nu l-a putut explica. Avionul a dispărut de pe radar şi nu a mai fost găsit niciodată.

În aceeaşi noapte, mulţi oameni au anunţat că au văzut pe cer, în zonă, obiecte zburătoare neidentificate. Specialiştii au fost însă de părere că Frederick Valentich s-ar fi dezorientat, iar obiectul zburător pe care l–ar fi văzut ar fi fost o reflexie a propriului său avion.”[1]


SURSE

  1. https://clickpentrufemei.ro/disparitii-misterioase/a18512544
  2. Foto: clickpentrufemei.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...