Mister: Maharajul de Punjab şi fachirul care a stat îngropat 40 de zile

Distribuie!

„Poate că aţi auzit poveşti despre maeştri yoghini care sunt capabili să-şi controleze respiraţia şi chiar bătăile inimii, unii dintre aceştia putând sta în meditaţie pentru perioade foarte mari de timp, fără să aibă nevoie de apă sau mâncare. Printre dintre cei mai celebri yoghini din India secolului XIX-lea era Sadhu Haridas, un fachir renumit despre care se spunea că stăpâneşte arta de a se întoarce la viaţă şi după câteva luni de stat îngropat sub pământ.

O relatare apărută într-un articol al New York Times în 22 august 1880 dezvăluie o poveste fascinantă care îi are ca principali protagonişti pe fachirul Haridas şi Maharajul de Punjab, Ranjit Singh.


Maharajul auzise de existenţa unui fachir care trăia în munţi şi care, datorită capacităţii sale de a-şi controla corpul şi energia vitală a acestuia, se putea lăsa îngropat într-o condiţie de moarte aparentă pentru o perioadă determinată de timp, fără însă a înceta să trăiască, după care era capabil să revină din nou la viaţă.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/mister-maharajul-de-punjab-si-fachirul-care-a-stat-ingropat-40-de-zile–217960


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/mister-maharajul-de-punjab-si-fachirul-care-a-stat-ingropat-40-de-zile–217960
  2. Foto: wikipedia.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...