Mistere ale omenirii, levitația acustică

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MISTERE ALE OMENIRII, LEVITAȚIA ACUSTICĂ

Levitația acustică poate explica un mister al omenirii. Cum au putut fi construite piramidele? În Machu Picchu au fost construite piramide din bucăți din piatră care au o greutate de peste 500 de tone.


Se spune că orașul Nan Madol a fost construit prin levitația acustică, multă piatră de dimensiuni foarte mari.

Una dintre cele mai misterioase și interesante povești este cea a lituanianului Edward Leedskalnin. El s-a născut în anul 1887 la Riga și a murit în anul 1951, în Florida.


El a construit un castel din pietre de dimensiuni uriașe. Construcția s-a realizat noaptea conform declarațiilor vecinilor. Aceștia descopereau dimineața că edificiul s-a mai înălțat cu câțiva metri, fără ajutorul unor macarale sau muncitori.

Leedskalnin a declarat că cunoaște un secret cu ajutorul căruia poate ridica pietre de dimensiuni mari. El a mai spus că a deplasat pietrele cu ajutorul magnetismului.

Pe suprafaţa globului există construcții antice realizate cu bucăți de piatră, unele dintre ele având o greutate de 300 de tone. În Baalbek, Liban, statuia numită Femeia Însărcinată este realizată dintr-o bucata de piatră care are o greutate de 1200 de tone.

Atunci când Edgar Cayce a fost întrebat cum au fost construite piramidele egiptene, el a spus că prin forţa anti gravitațională. El a mai spus că această forță permite fierului să liciteze.

Egiptul nu avea atâta populație astfel încât să poată construi piramidele. Și dacă ar fi existat această forță de muncă, câți ani ar fi fost necesari?

În zona unde au fost construite piramidele nu există cariere de piatră. Zona este deșertică, nisip cât vezi cu ochii. De unde provine această piatră, cum a fost transportată și cum a fost ridicată? Sunt întrebări la care oamenii de știință nu au avut un răspuns.

În anul 1939, un student la Oxford se afla în Tibet și a descris o întâmplare mai puțin obișnuită. Călugării tibetani cu ajutorul unor baghete făceau să liciteze pietrele. Cu ajutorul levitației, pietrele erau urcate la o înălțime de 250 de metri.

Pietrele se deplasau după ce călugării scoteau un sunet dintr-un tambur. Într-o oră erau transportate șase pietre, fiecare având o greutate de 500 kilograme.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/mistere-ale-omenirii-levitatia-acustica
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Misterul piramidelor din Tenerife. Cine au fost constructorii neobișnuitelor structuri?
Una dintre cele mai importante întâmplări referitoare la Triunghiul Bermudelor este aceea a unui pilot din sudul Floridei care a decolat cu avionul său de pe insula Andros şi a ajuns chiar în inima fenomenului din Triunghiul Bermudelor. Spre deosebire de mulţi alţi piloţi şi de multe echipaje navale, Bruce Gernon a supravieţuit acestei experienţe, iar de atunci a povestit mereu despre acest incident
Obiectul misterios descoperit pe fundul Mării Baltice
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Un mecanism artificial vechi de 300 de milioane de ani a fost găsit în Rusia
În 2003, SUA au amenințat și șantajat România să nu facă publică descoperirea complexului subteran din Munții Bucegi
Misterele egiptenilor: Thoth Atlantul, Școala Misterelor și secretul vieții veșnice
Secretele unor OZN-uri prăbușite în URSS
Gnomii – piticii enigmatici subpământeni
Una dintre cele mai fascinante descoperiri din istoria omenirii o reprezintă ”mecanismul Antikythera”, o minune tehnologică a lumii antice
Misterul din lacul Baikal
Triunghiul Morţii din Marea Neagră - poarta către o altă lume?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...