Misterele Antarcticii: O lume ascunsă de ochii oamenilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„MISTERELE ANTARCTICII: O lume ascunsă de ochii oamenilor

Operațiunea Higjump numită oficial în engleză caThe United States Navy Antarctic Developments Program, 1946-1947, a fost o operațiune americană Antarcticaorganizată de amiralul Richard Byrd, și condusă de amiralul Richard H. Cruzen.


Acestă operațiune a fost lansată la 26 august 1946 și a durat până în 1947. A fost desfășurată o forță impresionantă: 5.000 de oameni, 13 nave și 26 de aeronave, fiind cea mai mare expediție antarctică din istorie. Misiunea principală a Operațiunii Highjump a fost de a stabili în Antarctica baza de cercetare Little America IV.

În 1946, secretarul american al Marinei, James Forrestal, a adunat o uriașă forță navală de amfibii pentru o expediție antarctică ce urma să dureze șase–opt luni. Pe lângă nava-amiral USS Mount Olympus și portavionul USS Philippine Sea, ea conținea treisprezece vase de suport ale Marinei, șase elicoptere, șase bărci zburătoare, două operatoare de hidroavion și cincisprezece alte avioane. Grupul a sosit în Marea Ross la 31 decembrie 1946, și a efectuat observații aeriene asupra unei zone întinsă cât jumătate din Statele Unite, cartografiind zece noi lanțuri muntoase. Zona principală acoperită a fost coasta de est a Antarcticii de la 150 de grade longitudine estică până la meridianul Greenwich.


Operațiunea Highjump este, de asemenea, asociată cu teoria pământului gol, ipoteza extraterestră și OZN--urile, OZN-urile și al Treilea Reich și cu baza nazistă Noua Șvabia, generând astfel numeroase teorii ale conspirației. Unele dintre aceste teorii sugerează că scopul expediției nu a fost unul științific, ci militar. Această teorie se bazează pe faptul că mai mult de jumătate dintre navele care au participat la această operațiune au fost parte a Marinei SUA și că regiunea în care a avut loc misiunea a fost revendicată anterior de către Germania nazistăl a 19 ianuarie 1939 în urma unei expediții germane.

Ultima calatorie a lui in Antarctica a fost in calitate de comandant al Deep Freeze între 1955 – 1956.

Documente legate de aceste expeditii, cat si jurnalele lui Byrd au fost depuse ulterior in analele universitatii din Ohio. Faptul că unul dintre jurnale lipsea, a generat o intreaga plasă de intrigi. Asta, si faptul că Byrd s-a referit la Antarctica drept „Pamantul Misterului Vesnic” si a notat:„As vrea să văd pământul dincolo de Polul Nord. Zona de dincolo de pol este centrul Marelui Necunoscut”. Aceste dovezi au fost mai mult decât suficiente pentru cei care au crezut in teorie (a pamantului gol).

Operatiunea Highjump, demarată de guvernul american în 1946, îl avea la bord si pe amiralul Byrd. Scopul declarat era acela de a explora zona Antarcticii din punct de vedere geografic, geologic, hidrografic, de a testa condițiile electromagnetice ale zonei, de a consolida suveranitatea Statelor Unite in zona și de a testa reacțiile corpului uman in conditii extreme. Misiunea a fost intrerupta brusc in luna februarie a anului 1947, cu șase luni mai devreme decât data prevazută initial, fără nicio explicație acceptabila.

Și ajungem astfel in zona Întrebarilor.

Chiar aȘa, dupa ce au ajuns atÂt de mulți și cu atâtea arme și bagaje acolo, de ce au plecat atat de repede?

Ce au văzut? Ce i-a speriat? I-a alungat cineva?

N-au voie să zică? Se pare ca secretarul american al Marinei, James Forrestal,a vrut să zică totusi ceva și a ajuns la nebuni. Apoi l-au ucis in 1949.

Adepții teoriei Pamantului gol spun că armada lui Byrd s-a luptat cu OZN uri. Adeptii teoriei Pamantului plat zic că expeditia a descoperit că … Pământul e plat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterele-antarcticii-o-lume-ascunsa-de-ochii-oamenilor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Fiul lui Ronald Reagan: "Donald Trump ar putea fi împușcat"
Creditul ca instrument de înrobire a omenirii
GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete
Organizația Mondială a Sănătății este "creierul" care ordonă tuturor țărilor de pe planetă să impună restricții, măști, distanțarea fizică, vaccinarea obligatorie. OMS a cerut țărilor să folosească testele RT-PCR și a ordonat ca autopsiile să fie interzise, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre cauza deceselor. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Jacob Rothschild (2016): "Trăim cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii"
America lui Joe Biden și Noua Ordine Mondială
Francmasonii au fost interziși în Guvernul din Italia de noua coaliție guvernamentală naționalistă
Levitaţia a fost evidenţiată de mii de ani
Un strat gros de cenuşă radioactivă descoperit în Rajasthan, India, acoperă o suprafaţă de circa 5 km pătraţi, iar dovezile strânse de cercetători par să indice că ar fi avut loc o explozie atomică acum 8.000 – 12.000 de ani, care a distrus cea mai mare parte a clădirilor şi, probabil, o jumătate de milion de oameni
Originile neomarxiste ale limbajului "corect politic"
"Țeapa" gripei aviare
Covid-19, Guvernul Mondial și Marea Trezire a oamenilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...