Misterele din Marea Diavolului

Distribuie!

” Marea Diavolului sau Triunghiul Dragonului cunoscut si ca Triunghiul Formosa sau Triunghiul Bermudelor din Pacific este o regiune din Oceanul Pacific in jurul insulei Miyake-jima, aflata la 100 km sud de Tokyo. Alaturi de Triunghiul Bermudelor este unul din cele 12 vortexuri ale Pamantului, reprezentate initial de catre Ivan T. Sanderson.

Cercetatorii activitatilor paranormale asociaza zona cu Triunghiul Bermudelor, pe baza unor relatari privind dispararitia misterioasa a unor nave si avioane (de asemenea Triunghiul Diavolului este pe aceeasi axa ca Triunghiul Bermudelor). In literatura ufologica de specialitate se gasesc mai multe relatari despre aparitia in Marea Diavolului a unor nave fantoma si OZN-uri .”[1]


SURSE

  1. https://www.bzi.ro/misterele-din-marea-diavolului-756300
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...