Misterele Egiptului antic: Coordonatele Marii Piramide sunt similare cu constanta vitezei luminii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marea Piramidă din Gizeh este o comoară în care au fost codate cele mai multe dintre secretele și cunoștințele celor care au construit-o. Un fapt bizar, printre multe altele, este strania „coincidenţă” între coordonatele acesteia și viteza luminii.

Chiar dacă la prima vedere, Marea Piramidă de pe platoul Gizeh pare o construcție oarecare, ridicată de vechii egipteni, așa cum ne învață cărțile de istorie, pentru a servi drept mormânt unuia dintre cei mai mari faraoni, descoperirile din ultima perioadă contrazic această teorie.


Coordonatele acestei piramide sunt 29.9792458 ° N, în timp ce viteza luminii este de 299.792.458 metri pe secundă. Cei mai sceptici ar spune că este vorba despre o simplă coincidență și nimic mai mult, dar Marea Piramidă ascunde alte numeroase informații despre sistemul nostru solar și implicit despre Terra, Lună și Soare.

Alte aspecte misterioase ascunse în Marea Piramidă


În primul rând piramida a fost ridicată cu ajutorul a aproximativ 2.300.000 de blocuri de piatră, care cântăresc între 2 și 50 de tone. Acest aspect pare îngrozitor pentru niște bieți sclavi, care erau nevoiți să transporte aceste blocuri de piatră.

Mantaua exterioară a piramidei a fost „confecționată” din 144.000 de pietre, care au fost lustruite printr-o tehnică necunoscută încă omului modern. Precizia este una uimitoare și conform unor specialiști nici într-o 100 de ani nu o vom stăpâni.

Dacă înmulțim înălțimea piramidei cu 1 miliard, aflăm cu mare exactitate distanța de la Pământ la Soare, adică 150 milioane de kilometri.

Dacă împărțim perimetrul pătratului care formează baza piramidei lui Keops la înălțimea sa, atunci obținem un rezultat fascinant de 6,28, adică 2π (3,14). Oare vechii egipteni stăpâneau aceste cunoștințe atât de bine? Interesant este că această constantă a fost redescoperită de omul modern abia în 1670.

Raportul dintre apotemă ( perpendiculară coborâtă din vârful piramidei până în laţurile ei) şi baza triunghiurilor care formează fetele piramidei este egal cu aproximativ 1, 1618, care nu este altceva decât faimosul număr de aur Φ.

Greutatea piramidei este estimată la 5,955,000 tone. Aceasta înmulțită cu 10 ^ 8 oferă o estimare rezonabilă a masei Pământului.

Sistemul de galerii ascunde o scală cronologică cu unităţi de timp cu perioada de răspândire a creştinismului (lungimea tavanului galeriei este egală cu 12×153; se consideră că reprezintă pe cei 12 apostoli care trebuiau să creştineze câte 153 de oameni, că Petru care prinsese în plasa 153 de peşti). Așadar, cei care au ridicat această piramidă știau despre ceea ce se va petrece peste 2500 de ani.

piramide-viteza-luminii

În consecinţă, trebuie să uităm tot ceea ce ne învață istoria modernă și bazându-ne pe descoperi ne putem forma singuri o imagine cu privire la originea, modul și utilitatea acestei piramide.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/misterele-egiptului-antic-coordonatele-marii-piramide-sunt-similare-cu-constanta-vitezei-luminii
  2. Foto: Facebook/Illuminati Exposed (This is the resistance)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Camera Înregistrărilor - o Bibliotecă Universală aflată în apropierea insulei Bimini din Bahamas
Folosirea puterilor paranormale în scopuri militare
Porţi către Shambala, tărâmul tainic al înţelepţilor
"Raza Morții" - arma defensivă cu care Tesla dorea să aducă pacea veșnică pe Terra
Oamenii de stiinta folosesc undele sonore pentru face corpurile sa leviteze ! Un posibil mod prin care au fost construite marile edificii antice !
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
De la 4G la 5G: care sunt implicațiile?
Paracelsus – medic şi alchimist
Saksaywaman – Zidurile imposibile ale unei civilizații preincașe. O enigmă care bulversează comunitatea științifică
„Orca din Peru” – misterioasa geoglifă realizată în urmă cu peste două milenii. O minune antică uitată și redescoperită!
Egipt: 17 piramide şi alte comori, descoperite cu ajutorul sateliţilor cu infraroşu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Un email dezvăluit publicului de Wikileaks arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului
Ministrul Agriculturii din Romania, Achim Irimescu: “Populatia Romaniei este otravita cu alimente!”

Să ne unim forțele împotriva celor care ne jefuiesc țara!

Uriașii din satul Firijba, județul Vâlcea, care au trăit în vechime

12 mantre pentru deblocarea energiei

Închide