Misterele omenirii. Canada: Locuitorii unui sat întreg au dispărut fără urmă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În noiembrie 1930, Joe Labelle, un negustor de blănuri canadian-francez, se îndrepta spre o aşezare a eschimosilor de pe tărâmul Lacului Anjikuni din nordul Canadei. Acesta mergea destul de des în satul de 25 de suflete în care bărbaţii se îndeletniceau cu pescuitul. Când a ajuns în sat, bărbatul a constatat cu stupoare că aşezarea era pustie, dar hainele, uneltele, armele şi chiar hrana erau neatinse. Ba mai mult, Labelle a văzut un foc aprins deasupra căruia se rumenea o bucată de carne.

“Am alergat din iglu in iglu bătând la fiecare uşă căutând cel mai mic semn de viata. Dar nu era nimic. Am simţit imediat că ceva nu merge bine. La vederea farfuriilor pe jumatate golite, am stiut că s-a întâmplat ceva în timp ce ei mancau. În fiecare cabana am găsit o armă rezemată de uşă. Nici un eschimos nu merge nicăieri fără arma sa. Cu oroare, am descoperit toţi câinii morţi, legaţi de copaci. Foarte aproape, în cimitir, pământul inghetat si dur fusese săpat si corpurile răpite. Am înţeles că acolo se petrecuse ceva terifiant. Acele persoane nu ar fi lăsat niciodată câinii să moară astfel…”, a declarat Joe Labelle la vremea respectivă.


Imediat, Joe Labelle a anunţat autorităţile care au venit imediat la faţa locului. Ancheta a durat ani de zile, dar poliţia canadiană nu a dat nici până astăzi un răspuns elocvent şi au clasat dosarul la „mister neelucidat”. Chiar dacă nu există nicio dovadă clară a dispariţiei celor 30 de oameni printre care bărbaţi, femei şi copii, multe voci spun că la mijloc ar fi vorba de o răpire extraterestră.”[1]

SURSE


  1. https://www.libertatea.ro/stiri/misterele-omenirii-locuitorii-unui-sat-intreg-au-disparut-fara-urma-cum-a-fost-posibil-1025345
  2. Foto: Wikipedia

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...