Misterele Triunghiului Bridgewater din SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cunoscut pentru numeroasele mistere de care îi este legat numele, Triunghiul Bermudelor are un rival.

Supranumit ”Triunghiul Bridgewater”, locul care se află în Massachusetts, Statele Unite, vine cu zeci de enigme și incidente care nu au fost explicate niciodată.


Zona cuprinde mai multe orașe și are o suprafață de aproximativ 520 de kilometri pătrați.

Arealul, delimitat pentru prima dată în anii ’70, este locul în care se vorbește despre numeroase apariții misterioase, printre acestea numărându-se cazuri în care ar fi fost văzut Bigfoot sau diverse animale preistorice.


În zonă au avut loc mai multe incidente ce au implicat animale mutilate, iar explicația oficială este că ar fi vorba despre opera unui cult. Localnicii, însă, refuză să creadă așa ceva.

Nu în ultimul rând, acolo circulă legenda unei centuri mistice indiene, care a fost pierdută de nativi în zonă, în timpul unui conflict armat din secolul 17, iar vracii tribului au blestemat pământul.

De asemenea, în zonă circulă zeci de povești cu fantome, care bântuie împrejurimile. Asta a atras în ultimii ani numeroși pasionați de paranormal, care însă nu au reușit să vină cu dovezi palpabile.”[1]

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/bizar/locul-cel-mai-misterios-de-pe-terra-nu-este-triunghiul-bermudelor-ci-este-situat-chiar-in-mijlocul-436568.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...