Misterioasa carte despre extratereștri a serviciilor secrete din Rusia

Distribuie!by “O carte secretă scrisă la Moscova face furori printre specialiști. Ea a fost descoperită în una dintre cele 58 de cutii care au aparținut unui diplomat rus și în care au mai fost descoperite și alte documente de mare importanță. Cartea a fost descoperită în anul 1946, de către […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O carte secretă scrisă la Moscova face furori printre specialiști. Ea a fost descoperită în una dintre cele 58 de cutii care au aparținut unui diplomat rus și în care au mai fost descoperite și alte documente de mare importanță.

Cartea a fost descoperită în anul 1946, de către fiul diplomatului. Mult mai târziu, în anul 2004, cartea a fost tradusă în limba engleză. Nu se cunoaște cine este autorul cărții, dar conform spuselor fiului diplomatului, cartea a fost utilizată de serviciile secrete rusești.


În carte sunt prezentate mai multe rase de extratereștri care au vizitat Pământul. În anul 1947, mareșalul Constantin Vershinin le spunea subalternilor săi, este datoria voastră de a investiga toate evenimentele cu privire la vizitele sau incidentele ce au ca subiect creaturi de pe alte planete sau creaturi non-terestre care se ascund pe planeta noastră.

Este datoria voastră de a raporta imediat superiorului vostru orice dovadă strânsă în timpul investigațiilor. Este datoria voastră de a păstra secretul absolut în timpul investigațiilor voastre, cu excepția raportărilor către superiorul de care aparțineți.


Este datoria voastră de a distruge această carte în cazul în care integritatea voastră vă este pusă în pericol. Pierderea acestei cărți va avea consecințe serioase asupra voastră precum și a familiei voastre.

Referitor la conținutul cărții, se face o amplă prezentare a raselor extraterestre care ne-au vizitat. Unele sunt pașnice, altele sunt extrem de agresive. În carte se spune că rasa Kurs a vizitat planeta cu 1000 de ani înainte de Hristos.

top-secret-UFO-folder-thumb

Ei au rămas pe Pământ și trăiesc în locuri ascunse.

Despre Ramay se spune că sunt întemeietorii civilizației mayașe. Ultima lor apariție a fost în Bora Bora, în anul 2001.

Mulți dintre producătorii de filme s-au inspirat din fotografiile din această carte în ceea ce privește imaginea extratereștrilor.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/misterioasa-carte-despre-extraterestri
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro