Misterioasa civilizație din interiorul Pământului

Distribuie!

„MISTERIOASA CIVILIZAȚIE DIN INTERIORUL PĂMÂNTULUI

Daily Star a publicat un articol la începutul anului 2018, cu privire la teoria conform căreia, în interiorul Pământului trăiește o rasă de extratereștri care au înălțimi de peste trei metri. Discuțiile despre această teorie a fost relansată după ce NASA a publicat o imagine surprinsă la Polul Nord, în care se poate observa o imensă gaură, o intrare către interiorul planetei.


În anul 1811, Olaf Jansen, explorator, a pretins că împreună cu fiul său au pătruns printr-o gaură imensă în interiorul planetei, unde timp de doi ani au realizat o călătorie fascinantă. Ei numeau zona ca fiind un adevărat paradis, unde locuiește o civilizație formată din super-oameni care măsurau 12 picioare.

Teoria are mulți susținători, unii afirmând că naziștii, în timpul războiului, au realizat mai multe călătorii în interiorul Pământului. Cercetătorii naziști erau convinși că există trei porți de intrare în interiorul planetei.


Două dintre acestea sunt situate la poli, iar cea de a treia în Himalaia. În secolul al XVIII, astronomul Edmond Halley susținea că toate anomaliile care se produc la poli sunt cauzate de faptul că planeta este goală în interior.

În anul 1968, în arhivele celui de al Treilea Reich, a fost descoperită o hartă care prezintă mai multe pasaje de intrare în interiorul pământului, pasaje utilizate de submarinele naziste.

Ulterior, a fost descoperită și o scrisoare semnată de Karl Unger, ofițer, care susținea că s-a aflat la bordul submarinului U Boot 209, sub conducerea căpitanului Heinrich Brodda, în momentul în care submarinul a reușit să intre în interiorul Pământului printr-un pasaj secret din Antarctica.

În februarie 1995, un jurnal canadian a publicat un articol în care se spunea că NASA a recepționat în octombrie 1994, semnale care proveneau din interiorul Pământului. Semnalul radio era compus din coduri matematice complexe.

 

Conținutul mesajelor a fost descifrat, dar NASA a preferat să clasifice mesajele cu toate că nu erau ostile omenirii.

Dezbaterile continuă pe tema identității celor care au transmis mesajul. Trăiesc din totdeauna în interiorul planetei ori s-au retras în anumite circumstanțe?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterioasa-civilizatie-din-interiorul-pamantului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...