Misterioasa energie orgonică: Combustibilul OZN-urilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„MISTERIOASA ENERGIE ORGONICĂ: Combustibilul OZN-urilor

Wilhelm Reich s-a născut în anul 1897 la Viena și a fost un apropiat al lui Freud. El a fost socotit o stea a psihanalizei mondiale. El a ținut multe prelegeri despre o nouă formă de energie pe care a numit-o orgonică. În anul 1940, el a inventat acumulatorul de energie orgonică.


Călin Turcu în cartea sa Strict Secret. Raport UMMO scria că în anul 1954 profesorul Reich a reușit să intre în contact cu o serie de obiecte luminoase care rătăceau deasupra laboratorului său. Cu ajutorul unui aparat inventat de el a reușit să intre în contact cu aceste obiecte.

De fiecare dată când acționa asupra lor, acestea păleau sau se stingeau. Aceste obiecte păreau că sunt nave spațiale. La trei ani după acest experiment, Reich a murit în închisoare, acuzat că energia orgonică pune în pericol sănătatea omenirii.


Vă prezentăm un fragment dintr-o lucrare a doctorului Reich.

Subsemnatul, am luat contact, cu ajutorul spărgătorului de nori, cu obiecte luminoase de pe cer la 1 mai 1954.

În timpul acestei ore, oamenii au văzut pentru prima oară în istoria omenirii și a științei, două stele la vest, care și-au micșorat luminozitatea de mai multe ori atunci când energia cosmică era extrasă din ele. Șocul provocat de această experiență a fost suficient de puternic pentru ca experiența să nu mai poată fi repetată până în octombrie 1954.

Conform teoriei sale această energie propulsează OZN-urile. A fost închis într-un penitenciar din SUA, ca urmare a faptului că nu a renunțat la experimentele sale.

S-a urmărit împiedicarea difuzării pe scară largă a unei descoperiri cruciale în lumea fizicii. Înainte de a muri el a declarat că planeta noastră trece printr-o mare dificultate.

Reich susținea că această energie se află în materia vie și nevie, umple complet spațiul, la fel ca apa, nu are masă, se află în permanentă mișcare, este acumulată de organismele vii prin hrană, apă, respirație sau piele.

Toate materialele acționează asupra orgonului prin atracție, respingere, absorbție. Energia orgonică este atrasă de tot ce este viu, de apă și de ea însăși. Se poate vedea, măsura, fotografia. Se deplasează în șuvoaie energetice. Influențează tot ce este viu, clima și planetele, fenomenele gravitaționale și solare.

Este perturbată de câmpuri electromagnetice și de radiații. Metalele atrag și reflectă orgonul. Este un mediu propice de a transmite emoțiile și percepțiile.

Efectele biologice sunt sub formă de furnicături, reglează tensiunea, respirația devine mai profundă, câmpul vital se mărește și odată cu el și imunitatea.

 

Sunt accelerate fenomenele de germinare, înflorire, coacere. În anul 1947, Reich a inventat un dispozitiv cu ajutorul căruia reducea intensitatea furtunilor. Mai târziu, americanii au preluat această invenție și au realizat radiosondele cu senzori de aur și argint, folosite în același scop.

În perioada 1969-1979, americanii au creat un dispozitiv cu ajutorul căruia înmagazinau energie orgonică și o trimiteau la distanță pentru distrugerea funcțiilor creierului uman.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterioasa-energie-orgonica-combustibilul-ozn-urilor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...