Misterioasele piramide din Sudan

Distribuie!by “Piramidele, care au fost construite in urma cu aproximativ 2.000 de ani, sunt mai mici decat cele din Egipt, cea mai inalta avand doar putin peste 20 de metri latime, iar cea mai mica fiind de doar un metru. Descoperirea a fost facuta in Sedeinga, in nordul Sudanului, unde exista in […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Piramidele, care au fost construite in urma cu aproximativ 2.000 de ani, sunt mai mici decat cele din Egipt, cea mai inalta avand doar putin peste 20 de metri latime, iar cea mai mica fiind de doar un metru.

Descoperirea a fost facuta in Sedeinga, in nordul Sudanului, unde exista in trecut Regatul lui Kush, care s-a invecinat cu Egiptul si cu Imperiul Roman, potrivit Daily Mail.
Piramidele sunt foarte apropiate una de cealalta. Pe o suprafata echivalenta cu cea a unui teren de baschet au fost descoperite 13 astfel de constructii. Din pacate, starea in care se afla piramidele este una foarte precara.
Langa piramide au fost gasite camere funerare, insa majoritatea au fost deja pradate de hoti.”[1]

SURSE


  1. https://cultural.bzi.ro/misterioasele-piramide-din-sudan-7989
  2. Foto: stiri.tvr.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro