Misterioşii locuitori subpământeni de sub muntele Shasta din California

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Referindu-se la unele întâmplări stranii ce au loc pe muntele Shasta, situat la extremitatea nordică a masivului Sierra Nevada (California), întâmplări ce sunt puse frecvent în legătură cu existenţa unui prezumtiv punct de acces în lumea subterană, autorul de paranormal Serge Hutin notează următoarele:

În munţii din California este observată din când în când o lumină orbitoare, asemănătoare flash-ului unui aparat fotografic, despre care se afirmă că ar fi produsă de nişte oameni misterioşi. Maiestuosul munte Shasta, greu accesibil, este un vechi con vulcanic care dă încet, periodic, uşoare semne de activitate. În tot acest district, situat în California septentrională, relativ puţin cunoscut, sunt semnalaţi oameni ciudaţi care ies uneori din păduri (unde se ascund de obicei cu grijă) pentru a face troc cu muntenii. Aceşti oameni sunt înalţi, agili, au o ţinută elegantă şi fruntea foarte mare; poartă o coafură specială, o meşă cazând pe coama nasului.


Până aici nimic extraordinar: poate fi vorba de un inofensiv trib de indieni care au reuşit să se menţină izolaţi într-o regiune puţin frecventată de reprezentanţii autorităţii. Dar localnicii sau turiştii care încearcă să se apropie de focurile uriaşe aprinse din când în când în pădure, cu ocazia, aparent, a unor misterioase ceremonii, sunt ţinuţi la distanţă de un fel de vibraţii care îi imobilizează.

Automobiliştii care circulă pe drumurile forestiere izolate  au întâlnit pe neaşteptate oameni de o rasă necunoscută, îmbrăcaţi în alb, cu plete lungi, buclate, de talie înaltă şi care…se ascund atunci când cineva încearcă să intre în legătură cu ei. O legendă locală menţionează existenţa unui tunel sub temelia orientală a muntelui Shasta şi care duce într-un loc misterios unde se află o citadelă cu locuinţe stranii. Fumul care iese periodic din vechiul crater ar proveni nu de la fenomene plutoniene, ci de la misterioasa cetate ascunsă.


Povestea pare a fi susţinută şi de constatările fostului director al Observatorului Lowe, profesorul Edgar Lucien Larkin. Privind prin telescop în direcţia muntelui cu pricina, el a putut observa uneori prezenţa unui dom cu aspect metalic, auriu, înconjurat de mai multe construcţii ciudate.”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/misteriosii-locuitori-subpamanteni-de-sub-muntele-shasta-din-california/
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...