Misteriosul Pământ. Drumul spre Agartha

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MISTERIOSUL PĂMÂNT. DRUMUL SPRE AGARTHA

Indienii aborigeni din Amazonia sunt convinşi că în interiorul Pământului există o civilizație veche de mii de ani.


Indienii Macuxi susțin că acum o sută de ani au avut privilegiul de a vizita această civilizație. Călătoria a durat 15 zile și s-a produs în anul 1907. Creaturi gigant i-au întâmpinat. Aveau peste 3-4 metri înălțime.
Ei susțin că sunt paznicii intrării secrete care duce la această civilizație. Trei zile au coborât scări, după care au dat de un platou luminat de lanterne gigantice.

După patru cinci zile de mers, au observat că au pierdut din greutate, lucru care i-a făcut să se deplaseze mai ușor. După alte zile de mers, au ajuns într-o cavitate în care se aflau patru obiecte strălucitoare, precum soarele.


În interiorul acestor cavități cresc pomi care produc multe fructe. Există o zonă mare de vegetație, unde s-au înfruptat cu banane și mango. Indigenii susțin că există și zone care sunt periculoase și pe care le-au evitat. Ei descriu că în aceste zone este un flux periculos.

În afară de fructe, care aveau dimensiuni foarte mari, ei au mai mâncat și pește. Indienii țin secret intrarea în interiorul pământului, pentru că, în caz contrar, giganții se vor răzbuna. Aceeași teorie o susțin și preoții lamas din Tibet dar și populația dintr-o anumită zonă a Mongoliei.

Este interesant faptul că aceste legende se regăsesc la mai multe populații din diferite colțuri ale lumii. Cercetătorii nu au rămas indiferenți la aceste legende și au încercat să aducă probe pro sau contra acestei ipoteze. Sunt specialiști în seismologie care susțin că este viabilă această ipoteză, dat fiind faptul că undele seismice nu respectă o traiectorie dreaptă, ci una curbată. Undele înconjură o uriașă cavitate care se află în interiorul planetei.

Crusta terestră are o grosime de 35 de kilometri. Din păcate, forările nu au depășit adâncimea de 15 kilometri. O fotografie surprinsă de un satelit german, în anul 2015, prezintă o imensă gaură în calota glaciară care ar putea dezlega acest mister.

Cercetătorii germani au descoperit în arhivele Celui de al Treilea Reich o hartă care pune multe semne de întrebare. Harta reprezintă la cei doi poli două intrări. Una dintre ele se numește Drumul spre Agartha.  Alături de hartă a mai fost descoperită o scrisoare scrisă de Karl Unger, un ofițer care a fost la bordul submarinului nazist U Boot 209 și care a făcut o călătorie spre interiorul Pământului, în Antarctica.

El precizează coordonatele acestei intrări. Această scrisoare a suscitat interesul mai multor specialiști germani care vor să organizeze o expediție în Antarctica, urmând aceste coordonate. Cercetătorii ruși au anunțat că vor trimite o echipă în Siberia, care va avea ca obiectiv cercetarea găurilor gigant descoperite în anul 2015.

 

Forma pe care o au aceste găuri ridică semne de întrebare. Ele par a fi niște tuneluri, pereții sunt foarte netezi și nu putea să se formeze în urma coliziunii unui meteorit. Se pare că o parte a lumii științifice este interesată de această ipoteză.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misteriosul-pamant-drumul-spre-agartha
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...