Misterul Atlantidei dezvăluit: construcții megalitice, piramide și semne necunoscute descoperite în zona Triunghiului Bermudelor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Inginerul marin Pauline Zalitzki şi soţul ei Paul Weinzweig au observat anumite construcţii şi relicve subacvatice ciudate în zona Triunghiului Bermudelor din Marea Caraibelor, încă din anul 2001, însă abia 10 ani mai târziu ei au reuşit să strângă fondurile necesare pentru a trimite un robot subacvatic specializat în astfel de observaţii, care să realizeze şi filmările video necesare documentării şi dovezilor pe care ei le căutau.

De fapt, locul fusese identificat de americani încă din anii ’60, din timpul crizei rachetelor nucleare din Cuba, însă locul fusese secretizat pentru a nu fi găsit şi de ruşi. Surpriza celor doi cercetători a fost de proporţii şi a demonstrat că ei nu s-au înşelat atunci când au presupus că aceea era o zonă cu construcţii subacvatice misterioase.


Robotul a descoperit şi a filmat un veritabil oraş submarin, la doar 700 de metri în largul coastei de est a Cubei şi la o adâncime de 1600 metri. Până în acest moment au putut fi identificate patru piramide mari, asemănătoare celor din Egipt, un sfinx, monoliţi gravaţi cu semne într-o limbă necunoscută, precum şi mai multe structuri circulare enorme din granit.

În opinia lui Pauline Zalitzki, oraşul scufundat aparţine perioadei preclasice din istoria Caraibelor şi a Americii Centrale, în care trăiau „civilizaţii avansate”. De altfel, acea zonă este considerată din timpuri străvechi a fi chiar leagănul anticei civilizaţii atlante, care a dispărut subit în urma unui cataclism major, fiind înghiţită de apele oceanului.


Glass-Pyramids-Discovered-at-Bermuda-Triangle-1

Ciudatele fenomene paranormale, care sunt corelate cu Triunghiul Bermudelor, sunt puse de asemenea în legătură cu misterioasele influenţe de natură energetică subtilă a vechii civilizaţii atlante, ale cărei vestigii sunt acum pe fundul mării.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/misterul-atlantidei-dezvaluit-a22
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
În Iași, Brașov și Cluj-Napoca au apărut panouri care îndeamnă oamenii să se informeze despre vaccinuri. Reacția lui Raed Arafat: Conceptia este una diabolică. Un mesaj direct, fals și periculos! Vaccinarea obligatorie este o concepție diabolică, specifică regimurilor totalitare!

Componenta principală și fundamentală care te situează pe un anumit nivel de conștiință este intenția

Adrian Pătrușcă, despre Referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018: “Cine crede că Referendumul din 6 – 7 octombrie este un moft se înșală amarnic. În realitate, este un scrutin de o importanță colosală, de însemnătatea Brexitului sau a alegerii lui Trump. Un vot împotriva tăvălugului Noii Ordini Mondiale și globalismului.”

Zmeura luptă cu cancerul, reglează tensiunea arterială și te ajută să slăbești

Rețelele Sigint și Domint – rețelele informaționale ale NSA pentru spionajul și controlul oamenilor

Închide