Misterul bărbatului teleportat dintr-o lume paralelă în aeroportul din Tokio

Distribuie!

În vara lui 1954 un om oarecare se prezintă la punctul vamal al aeroportului din Tokio, Japonia. Prezintă pașaportul vameșilor și aceștia rămân stupefiați când realizează că acesta a fost eliberat de o țară necunoscută, Taured.

Așa a început una dintre cele mai fascinante și totodată inexplicabile povești ale oamenilor care pur și simplu se materializează în lumea noastră din alte dimensiuni.


Autoritățile nipone l-au invitat pe bărbatul misterios la un interogatoriu. Acolo s-a aflat că era de vârstă mijlocie și provine dintr-o țară care nu a existat niciodată pe harta lumii, Taured.

Atunci când a fost invitat să arate pe hartă unde este poziționată țara sa misterioasă a arătat spre Andorra. Chiar și el era contrariat de ceea ce se întâmplă, pentru că nu auzise niciodată de Andorra, iar Taured exista de peste 1000 de ani.


În pașaportul său se regăseau o mulțime de vize, unele ale unor țări necunoscute. În acest fel, vameșii au realizat că bărbatul fusese de multe ori în Japonia, dar cu toate acestea un asemenea caz nu mai fusese semnalat.

Bărbatul susținea că lucrează în cadrul unei companii cunoscute din Europa. Atunci când această companie a fost contactată, nimeni nu avea habar de existența acestui aranjat. Interesant este că bărbatul din Taured deținea asupra sa o sumedenie de documente prin care putea proba că deţine o funcție de conducere în respectiva companie.

Când a fost percheziționat, au fost găsiți asupra sa bani ai unei țări necunoscute, probabil Taured. Situația devenea dramatică și nimeni nu își putea explica acest caz desprins din filmele de la Hollywood.

Pentru că vameșii erau în imposibilitatea rezonării cazului, bărbatul a fost invitat într-un birou pentru ca problema sa să fie preluată de serviciile secrete. Conform declarațiilor vameșilor, a fost închis în acel birou, care se afla undeva la etajul 10 al clădirii respective, dar cu toate acestea bărbatul a dispărut fără urmă de parcă s-ar fi evaporat.

Nimeni nu a găsit niciodată nicio explicație cu privire la cazul bărbatului din Taured. Se speculează că el ar fi veniţi dintr-o altă dimensiune, una paralelă cu a noastră, unde probabil se află țara Taured.

 

Acesta nu este un caz singular, în istorie au mai fost relatate cazuri ale oamenilor teleportați din dimensiuni paralele. De exemplu, în 1851, un bărbat găsit rătăcit pe străzile din Frankfurt, Germania, le-a spus poliţiştilor că vine dintr-o țară numită Laxaria, care se află pe continentul Sakria. Un alt om care a fost prins furând mâncare dintr-un magazin din Paris și care vorbea o limbă necunoscută susținea că vine din Lizbia, ţară situată pe teritoriul Portugaliei.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterul-barbatului-teleportat-dintr-o-lume-paralela-aeroportul-din-tokio
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...