Misterul craniului străvechi cu ”gaură de glonţ”

Distribuie!

„Cu aproape un secol în urmă, un miner elveţian căuta metale preţioase în peşterile calcaroase din Kabwe, Zambia, când a găsit un craniu antic datând de cel puţin 125.000 – 300.000 de ani.

Craniul era prima fosilă descoperită în Africa având caracteristicile unui Homo Sapiens, ceea ce a impresionat lumea ştiinţifică din întreg globul. Dar acesta ascundea o surpriză chiar mai mare. Craniul avea o gaură mică şi circulară pe partea laterală despre care experţii legişti spuneau că poate fi creată numai de un proiectil cu o viteză extrem de mare – aşa cum este o gaură cauzată de un glonţ.


Totuşi, misterul craniului a fost conturat şi mai bine atunci când s-a descoperit un craniu de bivol antic, care avea exact aceeaşi caracteristică. Descoperirile au produs foarte multe speculaţii, care nu ne-au adus foarte aproape de o concluzie clară.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/misterul-craniului-stravechi-cu-gaura-de-glont–224214


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/misterul-craniului-stravechi-cu-gaura-de-glont–224214
  2. Foto: ancient-origins.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...