Misterul cristalului din Atlantida ascuns în Munții Pirinei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In cartea, „Descifrarea enigmelor piramidei luminii celeste”, scrisa de Melfior Ra, gasim o serie de informatii importante despre modul cum au fost construite piramidele, dar mai ales despre existenta unui cristal ascuns in Muntii Pirinei.

Melfior Ra ne prezinta informatii importante despre rolul acestui cristal care va trebui pus in varful Marii Piramide din Egipt:


„Dupa purificarea interiorului locului de constructie, s-a realizat introducerea unui cristal imens care este baza piramide. El este varful partii de jos a Piramidei Luminii Celeste (n. red. Marea Piramida din Egipt).

Acel cristal, al partii de jos a piramidei si cu cel care urmeaza sa se descopere in scurt timp, si care va fi pus in varful partii de sus a piramidei, vor forma o axa, o axa de energie pura, care va reenergiza Piramida Lumii Celeste, la timpul potrivit, atunci cand va fi clipa reenergizarii pentru Piramida Luminii Celeste sa-si primeasca asa cum se cuvine Stapanul Luminii si al tuturor cunoasterilor vazute si nevazute.


Acel cristal care se afla la baza varfului piramidei din interiorul pamantului, a fost adus si depus acolo de catre o Nava Nor. Dar partea care face contact direct cu platforma de jos a piramide a ramas descoperita, pentru a realiza contactul care urmeaza sa se produca atunci cand va fi pus si cristalul care urmeaza sa fie descoperit in Muntii Pirinei si care acum lipseste din varful piramidei, a partii de sus a piramide, de pe acea platforma existenta in varful Marii Piramide. Intru acel scop a fost facuta astfel constructia, cu aceasta platforma, careia multi i-au dat diverse interpretari, dar nu cea reala.

Apoi, peste acel cristal imens depus de Nava Nor, asezat la baza piramidei, a partii de jos a piramidei, s-au asezat patru blocuri de piatra. Cele patru blocuri de piatra formeaza primele patru incaperi ale partii de jos a piramidei.

Trebuie stiut ca fiecare bloc de piatra are in el canale energetice. Acele canale au fost executate prin jeturi de lumina emise de navele nori. Circuitele energetice din toate blocurile de piatra se imbina perfect de la un varf la celalalt varf al piramide.

Acele nervuri care strabat piramida in spirala de la un varf la celalalt sunt in numar de 24: 12 spirale in partea de sus si alte 12 in partea de jos a piramidei, dar exact la aceleasi dimensiuni si distante. Exact ceea ce este sus este si jos, nu exista nici cea mai mica diferenta sau deosebire.

Totul este exact, si sus ca si jos, si impartirile interioare, si aspectul, si constructia exterioara. Spiralele canalelor energetice sunt executate/orientate in sens orar. Sa nu-si inchipuie cineva ca au fost executate cand piramida a fost gata. Nicidecum. Ele au fost executate pe fiecare bloc de piatra, dupa ce erau ansamblate pe fiecare nivel, pe fiecare rand in parte, puse peste cristal.

Executantul stia exact la fiecare nivel de blocuri de piatra ce are de facut, ce canale, ce distanta, la ce inclinatii si ce dimensiune sa aiba acele canale, acele nadisuri ale piramidei. Aceasta era sarcina, munca celor ce supravegheau lucrarile din Navele Nori.

Ei faceau aceasta prin acele jeturi de lumina albastruie, dupa ce se indepartau toti pamantenii, la o distanta apreciabila. Durata executiei acelor canale se diferentia de la un nivel la altul al constructiei. Daca la primele blocuri de piatra, cele care sunt imediat puse peste cristal, s-au executat canalele in patru ore, se poate spune ca durata executiei ar fi de o ora pentru fiecare bloc de piatra, daca intereseaza durata executiei acestor canale energetice. Totul a fost calculat la milimetru si micron si nimic nu a fost gresit si nimic nu s-a facut la intamplare.

– Invatatorule, am inteles bine ca locul unde este ingropat acel cristal imens, care urmeaza sa fie pus pe platforma din varful Piramidei Lumii Celeste, este Muntii Pirinei?

– Da. Ai inteles bine. Acel cristal este in adancul scoartei pamantului, in locul numit de voi, pamantenii, Muntii Pirinei. Cristalul va fi descoperit in curand. Felul cum va fi descoperit nu va fi pe placul pamanteanilor, dar nici faptele pamantenilor nu sunt intotdeauna pe placul Divinitatii, si pentru aceasta entitatile terestre nu-si prea fac mustrari de constiinta…

Cristalul va aparea in curand. Priveste cum va arata si cum va fi transportat acolo unde ii este locul cuvenit, dar numai la timpul potrivit…

Undeva, la mare inaltime fata de nivelul marii, am vazut o poiana cu iarba verde. De jur – imprejurul porienii erau copaci, totul era in pant, pe partea de apus a muntelui. Am vazut apoi acel cristal imens scos la suprafata pamantului.

Era imbracat/invelit in foita. Foaia era de culoare alb-argintie, ceva ce se poate asemana mult cu staniolul, dar de o rezistenta foarte mare. Acest material are rezistenta si asemanarea unei foi de inox.

Invelisul era parca modelat, ca un fagure cu forme octogonale perfecte, arata ca o sfera imensa, ca un briliant gigant cu mii si mii de fatete.”[1]

muntii-pirinei

„Piramida Luminii Celeste” este, de fapt, Marea Piramida din Egipt, atribuita in mod gresit lui Keops. In cartea scrisa de Melfior Ra sunt prezentate o serie de informatii obtinute prin acel canal de comunicatii numit „Channeling”, o forma de telepatie prin care anumite persoane (mediumuri) pot comunica cu diferite entitate fizice sau astrale din alte lumi.

In perioada nazista, organizatia Vrill se ocupa de astfel de dialoguri telepatice cu extraterestrii aldebarieni. Maria Orsic a fost una dintre mediumii principali ai celui de-al Treilea Reich. Faptul ca exista persoane ce primesc mesaje telepatice in stare de veghe sau de somn, nu ar trebui sa ne mire, caci multi savanti ai lumii au primit astfel de mesaje (ex. Nikola Tesla).

Muntii Pirinei

„Munții Pirinei sunt un lanț muntos în sud-vestul Europei, formând o graniță naturală între Franța și Spania. Ei separă Peninsula Iberică de Franța, întinzându-se peste circa 430 km între Golful Biscaya la Oceanul Atlantic și Cap de Creus la Marea Mediterană.”[2]

SURSE

  1. Melfior Ra – „Descifrarea enigmelor piramidei luminii celeste”.
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Mun%C8%9Bii_Pirinei
  3. Foto: francealacarte.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...