Misterul din insulele Spitzbergen

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In timpul unui exercitiu militar comun al marinei si aviatiei norvegiene, in luna iunie a anului 1952, sase piloti ai avioanelor de vanatoare JET au descoperit o epava necunoscuta, inghetata, pe insula Svalbard, in apropierea stramtorii Hinlopen.
Drept urmare, in foarte putin timp, au sosit la fata locului specialisti de top ai armatei norvegiene si suedeze, condusi de colonelul Gernod Darbyl.

Norvegienii nu neaga faptul ca, la inceput, banuielile lor catalogau vehiculul ca fiind o racheta ruseasca. Vazand obiectul cu un diametru de circa 40 de metri, oamenii eu ramas surprinsi. In urma cercetarilor s-a tras concluzia ca nava zacea acolo inca din 1947, deci de mult mai mult timp decat credeau anchetatorii initial.


Se presupune ca in epava vehiculului extraterestru s-au gasit cadavrele inghetate a doua fiinte, inalte de 175 centimetri, dar cercetatorii OZN nu au destule dovezi pentru a sustine aceasta afirmatie.In numarul din 4 septembrie 1955 al ziarului “Stuttgarter Tagerblatt” a aparut declaratia colonelului Darbyl, seful comisiei speciale a fortelor aeriene norvegiene, membru al echipei de ancheta.

El a relatat urmatoarele: “In legatura cu discul prabusit pe insulele Spitzbergen trebuie sa precizez ca obiectul nu putea fi proiectat in nici una din tarile de pe Terra. Materialele folosite la constructia lui sunt total necunoscute cercetatorilor implicati in acest caz.”


ufo 41

Articolul mentioneaza ca, ulterior, s-a cerut colaborarea unor specialisti englezi si americani. La cateva luni dupa dezvaluirea acestui caz foarte interesant, s-a raspandit zvonul ca OZN-ul si cadavrele inghetate au fost transportate in mare secret in Statele Unite ale Americii…”[1]

SURSE

  1. http://esentainfinitului.blogspot.ro/2012/06/misterul-din-insulele-spitzbergen.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...