Misterul lacului Michigan (SUA)

Distribuie!

„În mijlocul lacului Michigan, unul din cele cinci Mari Lacuri din America de Nord, şi singurul aflat în întregime pe teritoriul SUA, se află un triunghi responsabil cu numeroase dispariţii. Misterul începe în anul 1891, când o navă numită „Thomas Hume” traversează lacul pentru a transporta lemn. Peste noapte, într-o rafală de vânt, nava dispare împreună cu cei şapte marinari de la bord. Nu au mai fost găsiţi niciodată.

Apoi, în anul 1937, căpitanul navei McFarland a mers în cabină pentru a se odihni. După 3 ore era de negăsit, nava tocmai trecând prin regiunea triunghiului Michigan.


Zborul 2501, care venea de la New York spre Minneapolis cu 58 de persoane la bord, survolează lacul Michigan din cauza condiţiilor meteo. Avionul dispare de pe radar, posibil prăbuşindu-se în lac. În ciuda căutărilor, nici aeronova, nici rămăşiţele umane nu au fost găsite.”[1]

SURSE


  1. https://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/video-povestile-intrec-inmister-triunghiul-bermudelor-cinci-locuri-lume-oameniidispar-urma-1_58aecaea5ab6550cb8bd7e4a/index.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...