Misterul mingilor de foc Naga din Thailanda

Distribuie!by “Fluviul Mekong de la granita Thailandei cu Laos este martorul unui eveniment extraordinar dar si foarte bizar. In fiecare noapte mingi de foc de diferite marimi apar din fluviul Mekong si se urca la o altitudine de cateva sute de metri pentru ca mai apoi sa dispara subit. Numarul acestor […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fluviul Mekong de la granita Thailandei cu Laos este martorul unui eveniment extraordinar dar si foarte bizar. In fiecare noapte mingi de foc de diferite marimi apar din fluviul Mekong si se urca la o altitudine de cateva sute de metri pentru ca mai apoi sa dispara subit. Numarul acestor mingi de foc ajunge chiar pana la cateva zeci de mii in fiecare noapte.

Cel mai intens fenomen de tipul mingilor de foc este observat in noaptea de Wan Ok Phansa, atunci cand se sfarsesc ploile din octombrie. Fenomenul mingilor de foc Naga are loc si in zonele celorlalte rauri si iazuri din zona.


Localnicii explica acest fenomen prin faptul ca un sarpe mitic, pe nume Naga, care traieste pe fundul apelor produce aceste sfere de foc in fiecare seara. Dar aceasta explicatie nu multumeste oamenii care cerceteaza acest fenomen, cum nici posibilitatea ca aceste globuri luminoase sa fie produse de catre un fenomen asemanator fulgerelor globulare, sau de catre trasoarele trase de catre militarii din Laos sau de catre bule de gaz arzatoare.

Acest fenomen este total inofensiv, el nefacand nici-un rau localnicilor care ii apreciaza spectacolul vizual.”[1]


SURSE

  1. https://dimline.blogspot.com/2013/01/misterul-mingilor-de-foc-naga-din.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro