Misterul neelucidat al insulei Oak

Distribuie!

„MISTERUL NEELUCIDAT AL INSULEI OAK

Misterioasa insulă Oak este amplasată în partea de vest a Oceanului Atlantic, în dreptul Canadei. Se presupune că în subsolul insulei există o comoară imensă, care este atribuită piraților Kidd, Henry Morgan și Blackbeard. Căutarea comorii din insula Oak a demarat în anul 1795 și continuă și în prezent, cu cheltuieli de milioane de dolari investiți în aparatură tehnică și în utilaje, cu pierderi de vieți omenești. Însuși Franklin D. Roosevelt, preşedinte al SUA între anii 1933 – 1945, a contribuit personal la căutarea comorii din insula Oak. Și Cavalerii Templieri sunt bănuiți că și-au ascuns imensul lor tezaur în subsolul acestei insule.


Mărturisesc că și eu am fost implicat, indirect, în căutarea acelui faimos tezaur. În anul 1969 am fost solicitat de către Elena Ceaușescu, printr-un colonel de informații, să verific cu cea mai mare discreție, prin teledetecție extrasenzorială, dacă există vreo comoară îngropată în insula Oak.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/misterul-neelucidat-al-insulei-oak


SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/misterul-neelucidat-al-insulei-oak
  2. Foto: jurnalparanormal.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...