Misterul obiectului necunoscut descoperit în Marea Baltică – acest obiect bruiază toate aparatele electronice din preajma sa

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Obiectul misterios este acoperit cu funingine, are câteva „mici şemineuri” şi se află la capătul unei piste de aterizare ce are o lungime de circa 300 de metri.

Obiectul neidentificat are o înălţime cuprinsă între 3 şi 4 metri, este curbat pe margini, semănând cu o ciupercă. Are un diametru de 60 de metri şi prezintă o gaură ovală deasupra, care duce în interior. Acea gaură este înconjurată de o formaţiune stâncoasă pe care savanţii nu pot să şi-o explice. Rocile sunt acoperite cu o substanţă care seamănă cu cenuşa, iar acest detaliu i-a uluit pe experţi.


Scepticii se aşteptau ca misiunea scafandrilor suedezi să infirme teoriile despre natura extraterestră a obiectului de pe fundul Mării Baltice. Însă, expediţia suedeză care a cercetat obiectul a revenit la suprafaţă cu mai multe întrebări decât răspunsuri – şi fără nicio soluţie pentru misterul care înconjoară originea obiectului.

Scafandrii suedezi spun că obiectul seamănă cu celebra navă Millenium Falcon din filmele francizei „Războiul stelelor”.


„La început, am crezut că era doar piatră, dar acolo este altceva”, a spus scafandrul Peter Lindberg într-o declaraţie de presă. În centrul obiectului, care are un diametru de 60 de metri, se află „o gaură ovală care duce în interiorul său, prin partea de sus”, a explicat Lindberg.

Înconjurând acea gaură, scafandrii au descoperit o formaţiune de roci bizare. Ei spun că acele roci seamănă cu „mici şemineuri”, iar „pietrele sunt acoperite cu ceva care se aseamănă cu cenuşa”.

„Întrucât nu a fost raportată niciodată vreo activitate vulcanică în Marea Baltică, lucrurile sunt şi mai ciudate”, spune Lindberg.

O scurtă înregistrare video ce prezintă scufundarea scafandrilor a fost postată pe site-ul publicaţiei suedeze Expressen. Coordonatele exacte ale zonei în care se află obiectul misterios nu au fost date publicităţii, dar specialiştii suedezi au confirmat faptul că acesta se află în Golful Botnia din Marea Baltică, între Finlanda şi Suedia.

Cenuşa găsită pe acel obiect reprezintă un motiv de uimire şi pentru Stefan Hogeborn, colegul lui Lindberg din echipa Ocean X, care a efectuat această misiune de explorare.

„În timpul carierei mele de 20 de ani de scafandru profesionist, ce include peste 6.000 de scufundări marine, nu am văzut niciodată aşa ceva. Pietrele obişnuite nu ard”, a spus Hogeborn. „Nu pot să explic ceea ce am văzut, am coborât acolo pentru a găsi răspunsuri, dar ne-am întors la suprafaţă cu şi mai multe întrebări”, a adăugat el.

Fotografiile realizate cu sonarul expediţiei Ocean X arată faptul că obiectul este un cilindru masiv cu diametrul de 60 de metri şi o coadă lungă de 400 de metri, aflat pe fundul Mării Baltice. Un obiect similar în formă de disc se află la o distanţă de 200 de metri. Ele se află la capătul unei „piste de aterizare” de circa 300 de metri, pe fundul mării.

Obiectul misterios a fost descoperit în iunie 2011, dar echipa Ocean X a avut nevoie de aproape un an pentru a strânge fondurile necesare pentru această expediţie.”[1]

article-0-11809faa000005dc-680-470x423 article-0-1180a258000005dc-76-470x423 article-0-1180a1a7000005dc-841-964x532 article-2160297-13a47dba000005dc-930-964x513

Obiectul bruiaza toate dispozitivele electronice aflate in apropierea sa ! Scafandrii au avut probleme cand au incercat sa se apropie de acest obiect !

„Ce i-a speriat şi mai tare pe scafandri a fost faptul că atunci când au vrut să se apropie mai mult de obiect, brusc toate echipamentele electronice pe care le aveau la ei fie au luat-o razna, fie s-au oprit brusc, rămânând fără electricitate.

S-au depărtat speriaţi, iar când au ajuns la circa 200 de metri distanţă de obiect, echipamentele au funcţionat iar.

Peter Lindberg, unul dintre scafandri a declarat că a rămas şocat. „Eu sunt unul dintre cei mai mari sceptici în ceea ce priveşte fenomenele tip OZN, dar acum nu am nici o explicaţie. Nu pot să înţeleg ce se întâplă acolo”, a declarat el.”[2]

Intr-un articol publicat pe site-ul beforeitsnews.com[3], la data de 30 mai 2014, aflam alte informatii interesante despre acest obiect. Un cercetator pe nume Peter Lindberg facea urmatoarele declaratii, la data de 24 februarie 2013:

„Acesta nu este un obiect creat de om in timpurile moderne. Apartine epocii de gheata.”[3]

Un alt cercetator pe nume Dennis Asberg, la data de 28 septembrie 2012, declara:

„Obiectul este mai vechi de 140.000 de ani. Consider ca este un obiect stravechi si seamana cu un OZN.”[3]

SURSE

  1. http://www.gandul.info/magazin/scafandrii-au-analizat-obiectul-descoperit-in-marea-baltica-considerat-de-unii-un-ozn-la-ce-concluzii-au-ajuns-foto-9754397
  2. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ozn-marea-baltica-fenomene-ciudate-400911.html
  3. http://beforeitsnews.com/alternative/2014/05/140000-year-old-u-f-o-discovered-the-baltic-sea-anomaly-still-dont-believe-in-ufos-watch-this-2966068.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...