Misterul OZN-ului de la Războieni Cetate. Ce s-a consemnat în 1968, într-o carte bisericească

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O carte de cântări bisericeşti aflată în arhive bisericii ortodoxe din localitatea Războieni Cetate din judeţul Alba cuprinde o notă referitoare la o apariţie misterioasă pe cer în 19 septembrie 1968. Persoana care a scris nota susţine că este vorba despre o farfurie zburătoare.

Laurenţiu Nemeş descrie în document apariţia obiectului zburător, despre care susţine că avea mărimea unei roţi de căruţă. În notă se mai afirmă că farfuria zburătoare a fost observată şi deasupra oraşului Luduş, unde ar fi stat nemişcată o jumătate de oră.


„În ziua de joi, 19 septembrie 1968, în jurul orei 17.45, s-a observat cu ochiul liber în văzduh o farfurie zburătoare în mărime de circa o roată de căruţă. Era de culoare strălucitoare. Mergea în direcţia Cluj, după cum se observa faţă de şoseaua comunei Războieni Cetate. Din informaţiile auzite zice-să că de la Luduş s-ar fi telefonat că deasupra oraşului Luduş această farfurie ar fi fost observată că ar fi stat în loc timp de o jumătate de oră, luându-şi direcţia către oraşul Aiud, fiind încunoştinţaţi cei din Aiud prin telefon. După cum s-a văzut în comuna noastră şi-a schimbat direcţia spre Cluj şi nu spre Aiud. Ce o fi fost?“, s-a întrebat autorul notei, Laurenţiu Nemeş.

Oameni în vârstă din Războieni şi Ocna Mureş confirmă apariţia obiectului şi susţin că nu au aflat niciodată ce a fost în realitate.”[1]


SURSE

  1. http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/misterul-ozn-ului-razboieni-cetate-s-a-consemnat-1968-intr-o-carte-bisericeasca-1_524bced5c7b855ff56ed00dd/index.html
  2. Foto: Vlad Popovici – ocnamuresonline.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...