Misterul OZN-ului descoperit în Marea Baltică în anul 2012

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“OZN scufundat, descoperit in Marea Baltica?

Un obiect straniu, de mari dimensiuni, scufundat pe fundul marii, a fost descoperit de sonarul unei expeditii in Golful Bothnia, situat in nordul Marii Baltice, intre Suedia si Finlanda.

Pe 19 iulie, sonarul expeditiei Ocean Explorer a inregistrat un obiect despre a carui natura specialistii nu stiu foarte multe. Exhipajul expeditiei din Marea Baltica a anuntat initial ca nu va analiza obiectul, avand in vedere ca este posibil sa fie o formatiune naturala, iar costurile pentru aceasta analiza ar fi foarte mari.


“Nu este in sfera noastra de interes acest obiect, costurile pentru expeditie sunt foarte mari. Poate sa nu fie nimic, nu ne permitem sa il observam, chiar daca ar putea fi noul Stonehenge”, spune Peter Lindberg.

Cei de la Ocean Explorer au anuntat insa, ulterior, ca vor filma mai indeaproape obiectul, care a devenit o senzatie pe Internet, in special pe forumurile celor pasionati de OZN-uri.”[1]


“Au găsit un OZN pe fundul Mării Baltice

Incredibil, dar adevărat! Cercetătorii suedezi au găsit la aproximativ 100 de metri adâncime, pe fundul apei epava unei nave spaţiale care seamănă cu Millennium Falcon din Războiul Stelelor.

Oceanografii au detectat o „anomalie” în 2012 când au cartografiat fundul mării. În momentul în care echipa de cercetători condusă de omul de ştiinţă suedez Peter Lindberg a trimis un submarin teleghidat a fost descoperit un corp ciudat cu o circumferinţă de 200 de metri şi o formă circulară.

„Se află într-un canion adânc de 25 de metri, de aceea a fost dificil să studiem fenomenul. Unii cred că obiectul „anormal” de aici datează de acum 140.000 de ani!”, a declarat cercetătorul Denis Asberg.

Iniţial cercetătorii au crezut că e vorba de turela unui tun de submarin şi ar data din timpul celui de al doilea Război Mondial, însă informaţiile aduse la suprafaţă de submarin au infirmat ipoteza.”[2]

SURSE

  1. https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/mistic/ozn-scufundat-descoperit-in-marea-baltica-video–5592.html
  2. https://www.click.ro/entertainment/stiri-ciudate/au-gasit-un-ozn-pe-fundul-marii-baltice
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...