Misterul sferelor Klerksdorp, vechi de 3 milioane de ani, descoperite in Africa de Sud in anii ’80

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre cele mai mari mistere ale civilizațiilor antice poartă numele de sferele Klerksdorp. Acestea au fost descoperite în anii ’80 într-o mină din Africa de Sud și au o vechime incredibilă de peste 3 milioane de ani.

Sferele Klerksdorp, denumite aşa după locul în care au fost găsite, au fost extrase din mina de argint Wonderstone, din Africa de Sud. După ce au fost descoperite au fost trimise la un laborator specializat spre a fi analizate.


Dimensiunea lor variază de la 0,5 cm la 10 cm în diametru, iar culoare lor diferă de la maro închis până la roşu aprins. Cele mai multe dintre sferele Klerksdorp au o coajă subţire, de aproximativ 1-2 cm grosime, şi sunt umplute cu un material spongios care se dizolvă în contact cu aerul. Nu s-a putut stabili cu exactitate materialul din interiorul lor, dar cu siguranţă că este străin omului.

Sferele Klerksdorp

Încă, cel mai important detaliu este vârsta lor. Acestea au o vechime de peste 3 milioane de ani și acesta este motivul pentru care specialiștii nu le-au putut defini originea. Există două posibilități. Fie sunt de origine extraterestră, dar atunci devine extrem de greu de explicat ce căutau la o adâncime extrem de mare în sol, sau au aparținut unei civilizații misterioase, care a trăit pe Terra.


Această din urmă teorie devine imposibilă în opinia istoricilor, care consideră că în acea perioadă nu existau oameni pe Terra. Așadar, în aceste condiții istoria trebuie revizuită din temelii sau aceste artefacte misterioase trebuie ignorate cu desăvârșire.

Un alt fapt curios este oferit de şanţurile paralele de pe mijlocul sferelor. Nu se poate preciza la ce erau folosite aceste bile, dar uimirea a fost şi mai mare când specialiştii au observat că unele dintre ele se rotesc în jurul axelor lor, fără ca o forţa să intervină în generarea acestui proces.

Sferele Klerksdorp, chiar dacă au fost descoperite în urmă cu peste 30 de ani, rămân și în ziua de astăzi un mister, care probabil nu va fi elucidat decât în momentul în care omul va accepta faptul că această planetă are o istorie stufoasă.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/istorie-interzisa-misterul-sferelor-vechi-de-3-milioane-de-ani
  2. http://www.ancient-origins.net/unexplained-phenomena/28-billion-year-old-spheres-found-south-africa-how-were-they-made-002018

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Stâlpul lui Ashoka din India: Aliajul din care este realizat are o compoziţie extrem de complexă, ce îl face să nu poată fi erodat nici măcar de către poluarea acidă
Civilizaţia de pe Valea Indusului
Istoricul francmason Manly P. Hall despre magicienii negri din Atlantida
Harta lui Piri Reis a fost cartografiată cu ajutorul OZN-urilor din spaţiu
Începând cu anul 1950, în Rusia, au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni
Microcip vechi de 250 de milioane de ani, incastrat in piatra, a fost descoperit in Rusia ! Descoperirea zguduie inca o data oamenii de stiinta conservatori !
O fosilă veche de 7,2 milioane de ani rescrie istoria originii omului şi contrazice teoria lui Darwin. Primul strămoş al omului este din Europa
Evreii lui Stalin. Cazul Genrikh Yagoda, fondatorul gulagurilor. Zeci de milioane de oameni au murit din cauza sistemului creat de el
Harta lui Piri Reis arată coasta vestică a Africii, coasta de Est a Americii de Sud și coasta nordică a Antarcticii
Congresul de ştiinţă din Mumbai: cu mii de ani în urmă indienii antici cunoşteau zborul spaţial
Dr. Ala Shaheen, şeful Departamentului de Arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”
Piramide antice uriașe, asemănătoare celor egiptene, descoperite în America de Sud
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Componenta principală și fundamentală care te situează pe un anumit nivel de conștiință este intenția

Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul “la rece” !

Guvernul, Președinția și CSAT pregătesc cadru legal pentru primirea unui val mare de refugiați în România

Premierul Ungariei, Viktor Orban”, declarație împotriva globaliștilor: “Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene”
Legea de vânzare a terenurilor din România către străini a fost aprobată

Închide