Misterul statuilor de la Nomoli – Sierra Leone. Ce reprezintă ele și cine le-a făcut?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Localnicii din Sierra Leone, Africa, căutau diamante atunci când au dat peste un set de statui de piatră pe cât de extraordinare, pe atât de intrigante. O legendă locală vorbește de un popor de îngeri ce a trăit în ceruri, iar din cauza comportamentului negativ, Dumnezeu i-a izgonit pe Pământ. În acest fel, îngerii au fost transformaţi în oameni şi alungaţi din împărăţia cerurilor. Conform legendei, statuile descoperite la Nomoli i-ar înfăţişa pe acești îngeri.”[1]

Dincolo de partea mistica, aceste statui au o forma reptiliana, ceea ce ne duce fix la celebrii reptilieni, descrisi atat de bine, de toate popoarele din vechime, chiar daca fiecare dintre aceste popoare utilizau denumiri diferite precum „ingeri cazuti”, „fiii lui Dumnezeu”, „zeii-sarpe”, „zeii-dragon” etc.


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/misterul-statuilor-de-la-nomoli-sierra-leone/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...