Misterul Zonei 51

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Zona 51 a ramas mult timp un mister, insa in ultimii ani au inceput sa apara dezvaluiri care au alimentat teoriile care s-au tesut in jurul ei. O noua structura de acolo, observata din satelit, pare a fi destinata unui alt proiect secret.

Pasionatii de aeronautica au privit mereu cu fascinatie Zona 51, avand in vedere misterul ce a inconjurat aceasta baza militara din desertul Nevada, scrie news.com.au. Americanii testeaza acolo aeronavele de ultima ora pe care le construiesc.


Teste secrete cu avioane de lupta?

Multi cred ca Zona 51 ar gazdui OZN-uri pe care ar fi pus mana statul american. Cateva noi fotografii facute din satelit arata ca americanii ridica o noua constructie despre care nu se stiu prea multe. Ceea ce s-a intamplat in trecut poate oferi indicii despre acest nou mister. In 2007, atunci cand SUA au taiat din fondurile destinate Apararii, in Zona 51 a fost ridicata o structura uriasa.


Informatiile aparute atunci aratau ca acolo ar fi fost testat un nou bombardier al Pentagonului, aparatul de zbor urmand sa inlocuiasca modelul B-2. Noul hangar e situat chiar la marginea intregului complex, aproape de pista. El are o latime de 68,5 metri. O alta teorie sustine ca de acolo ar putea fi lansat un atac supersonic in foarte scurt timp, ca urmare a unor amenintari la adresa sigurantei nationale a SUA.

Rampa de lansare spre misiuni secrete?

Un astfel de avion poate fi modelul SR-72, construit de compania Lockheed, el avand capacitatea de a atinge o viteza incredibila, asa cum nu s-a mai vazut in trecut. Din Zona 51 ar putea fi trimise in misiuni speciale si trupele de elita ale armatei americane, noua structura aparuta putand servi inclusiv acestui scop.

Incarcarea unei aeronave care ar ajunge de acolo in zonele de conflict de pe planeta trebuie facuta in mare secret, departe de ochii inamicilor. Este aproape sigur insa ca apropierea hangarului de pista are rolul de a lansa orice avion fara ca satelitii de spionaj sa poata obtine prea multe informatii despre activitatile secrete ale SUA. De asemenea, aparatele de zbor secrete pot intra astfel imediat la adapost dupa ce se intorc din misiuni.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/misterul-zonei-51-un-nou-proiect-secret-al-sua-1315705
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În spatele războiului din Kosovo s-au aflat interese economice şi politice importante
Putin: "Statele Unite mereu au intervenit în alegerile din Rusia"
Puterea pe care au ajuns să o aibă Iluminații se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială
Au sinucis-o și pe Claire Séverac, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Mecanismul de alterare a gândurilor/emoţiilor ce apar în minte este bazat pe o tehnologie ce implică un transportor subliminal: Spectrul de Răspândire a Sunetelor Silenţioase (the Silent Sound Spread Spectrum), uneori denumit S-quad sau Squad
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Apel din Israel: „Nu distrugeți ISIS, ar fi o greșeală strategică. Poate ajuta Vestul să submineze Iranul și Hezbollahul. Rusia e un pericol mult mai mare”
Principiul Hegelian (Problemă - Reacție - Soluție) este tehnica folosită de Iluminați pentru a manipula opinia publică
Istoria Companiei Walt Disney
Un fost membru ISIS a povestit despre cooperarea SUA cu teroriștii în Siria
Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene
Un fost Ministru canadian al Apărării susține că Iluminații conduc lumea din umbră
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...