Misterul Zonei 51

Distribuie!by “Zona 51 a ramas mult timp un mister, insa in ultimii ani au inceput sa apara dezvaluiri care au alimentat teoriile care s-au tesut in jurul ei. O noua structura de acolo, observata din satelit, pare a fi destinata unui alt proiect secret. Pasionatii de aeronautica au privit mereu […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Zona 51 a ramas mult timp un mister, insa in ultimii ani au inceput sa apara dezvaluiri care au alimentat teoriile care s-au tesut in jurul ei. O noua structura de acolo, observata din satelit, pare a fi destinata unui alt proiect secret.

Pasionatii de aeronautica au privit mereu cu fascinatie Zona 51, avand in vedere misterul ce a inconjurat aceasta baza militara din desertul Nevada, scrie news.com.au. Americanii testeaza acolo aeronavele de ultima ora pe care le construiesc.


Teste secrete cu avioane de lupta?

Multi cred ca Zona 51 ar gazdui OZN-uri pe care ar fi pus mana statul american. Cateva noi fotografii facute din satelit arata ca americanii ridica o noua constructie despre care nu se stiu prea multe. Ceea ce s-a intamplat in trecut poate oferi indicii despre acest nou mister. In 2007, atunci cand SUA au taiat din fondurile destinate Apararii, in Zona 51 a fost ridicata o structura uriasa.


Informatiile aparute atunci aratau ca acolo ar fi fost testat un nou bombardier al Pentagonului, aparatul de zbor urmand sa inlocuiasca modelul B-2. Noul hangar e situat chiar la marginea intregului complex, aproape de pista. El are o latime de 68,5 metri. O alta teorie sustine ca de acolo ar putea fi lansat un atac supersonic in foarte scurt timp, ca urmare a unor amenintari la adresa sigurantei nationale a SUA.

Rampa de lansare spre misiuni secrete?

Un astfel de avion poate fi modelul SR-72, construit de compania Lockheed, el avand capacitatea de a atinge o viteza incredibila, asa cum nu s-a mai vazut in trecut. Din Zona 51 ar putea fi trimise in misiuni speciale si trupele de elita ale armatei americane, noua structura aparuta putand servi inclusiv acestui scop.

Incarcarea unei aeronave care ar ajunge de acolo in zonele de conflict de pe planeta trebuie facuta in mare secret, departe de ochii inamicilor. Este aproape sigur insa ca apropierea hangarului de pista are rolul de a lansa orice avion fara ca satelitii de spionaj sa poata obtine prea multe informatii despre activitatile secrete ale SUA. De asemenea, aparatele de zbor secrete pot intra astfel imediat la adapost dupa ce se intorc din misiuni.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/misterul-zonei-51-un-nou-proiect-secret-al-sua-1315705
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Statul Kuweit va preleva obligatoriu mostre ADN atât de la turiști, cât și de la proprii cetățeni, sub pretextul "combaterii terorismului și a criminalității"
Poveştile care întrec în mister Triunghiul Bermudelor. Cinci locuri din lume unde oamenii dispar fără urmă
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: Situația în cazul pandemiei coronavirusului e extrem de exagerată. E nerezonabil ca un președinte să spună oamenilor că „ne aflăm în război”
Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
Presa de la Washington: "Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?" Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!
Un OZN desenat pe un papirus vechi de 3.000 de ani îi bulversează pe cercetători. Ce poate să reprezinte acest obiect aflat deasupra Sfinxului?
Baza 211 a naziștilor din Antarctica
Organizatia Mondiala a Sanatatii sperie oamenii cu "schimbarile climatice" din anul 2030 ! Aceleasi minciuni ca si "Incalzirea Globala", pentru a avea motiv sa ne dorim reducerea populatiei planetei !
Declaraţia masonică de independenţă a SUA
7 lucruri cu adevărat teribile înfăptuite de CIA în ultimii 70 de ani
Revoluția Francmasonică și Noua Ordine Mondială - marxism, internaționalism, ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro