Misterul zumzetului fără sfârșit din Taos, New Mexico

Distribuie!

„Taos Hum este folosit azi drept un termen pentru a descrie un zgomot (zumzet) care apare într-o regiune locuită de oameni, fără a avea o explicație clară, științifică. Primul loc care a fost cercetat pentru un astfel de fenomen, este orășelul Taos din statul New Mexico, SUA, unde, în 1990, locuitorii se plângeau de un zumzet fără sfârșit.

Cercetările efectuate de către un profesor de la Universitatea din New Mexico, au pus în evidență că nu mai puțin de 2% din populație aude acest zgomot. Au urmat cercetări amănunțite, cu folosirea unor echipamente performante, sensibile, pentru înregistrarea audio a fenomenului. Nimic nu a putut determina de unde provine zgomotul.


Echipamentele au fost amplasate în numeroase zone ale orașului pentru a încerca să descopere sursa acestui zumzăit dar, în ciuda tehnicii avansate folosite în cercetare, nu s-a ajuns la nici un răspuns, lăsând orășelul Taos și al său zumzăit, ca unul dintre misterele nerezolvate ale lumii.

Fenomenul a fost prezentat prima dată în emisiunea tv „Mistere nerezolvate”, și apoi în revista de specialitate „Live Science”, clasând zumzetul respectiv în Top 10 al fenomenelor inexplicabile ale lumii prezente.


Într-un episod din 1998 al serialului Dosarele X intitulat „Drive”, agentul Mulder speculează că undele radio de frecvență extrem de scăzută (ELF) „pot fi în spatele așa-numitului Taos Hum”.”[1]

Phil Schneider, inainte de a fi asasinat in iarnuarie 1996, in cadrul conferintelor sale publice, unde a prezentat documente clasificate cu privire la extraterestrii din bazele subterane de pe cuprinsul SUA, a aratat ca si sub New Mexico se afla o baza, baza aceasta numindu-se „Baza Dulce”.

recording-hum-taos-new-mexico

Baza Dulce din New Mexico se afla pe o intindere uriasa, avand saptele nivele, unde reptilienii si micii cenusii lucreaza alaturi de oameni de stiinta si militari la Noua Ordine Mondiala. Liderii lumii pe care ii vedem la suprafata, au fost lasati aici sa conduca in numele acestor fiinte, care s-au retras in subteran de unde isi programeaza progeniturile.

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/misterul-zumzetului-fara-sfarsit-din-taos/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...