Miting al cehilor pentru iesirea din NATO, revoltati de amplasarea bazelor in Cehia !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In celebrul context al unui eventual razboi fierbinte, dintre SUA/UE/NATO impotriva Rusiei, Summit-ul NATO, care a avut loc in septembrie 2014, in Tara Galilor, a decis ca este nevoie, de amplasarea unor baze NATO, in multe zone din Europa, cum ar fi Romania si Cehia. Daca in Romania, protestele au fost doar in mediul online, cehii, au iesit in strada, intr-un miting, in fata ambasadei SUA.

Citez de pe site-ul Vocea Rusiei:


„La Praga a avut loc un miting pentru retragerea ţării din NATO şi renunţarea la amplasarea în Cehia de baze militare ale Alianţei. Acţiunea a avut loc în faţa Ambasadei SUA.

Protestatarii au fluturat steaguri cehe şi ruseşti, de asemenea panglici Sf. Gheorghe. Activiştii au adunat semnături pentru ieşirea ţării din Alianţa Nord-Atlantică.

Totodată, manifestanţii au cerut încetarea violenţelor în sud-estul Ucrainei şi tragerea la răspundere a oficialilor de la Kiev, vinovaţi de acest conflict.”[1]

Aceeasi idee o sustin si slovacii.

SURSE


1. http://romanian.ruvr.ru/news/2014_09_21/Cehii-vor-sa-iasa-din-NATO-9839/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...