MK-Ultra: CIA și reprogramarea personalității umane cu LSD

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Drogul LSD a fost inventat in Elvetia, de Alferd Hofmann, cercetator la compania Sandoz. LSD-ul nu a cazut din cer printre tinerii din lumea occidentala ca un dar din partea zeilor substantelor stupefiante. CIA facea deja cercetari asupra acestui acid cu mult inainte de aparitia miscarii Flower Power. Asa s-a declansat procesul de reprogramare al personalitatii umane.

Subiectii involuntari ai testelor cu drogul in cauza comandate si experimentate de CIA au avut parte de morti violente.
MK-ULTRA era numele de cod utilizat de CIA pentru programul sau al carui scop era obtinerea controlului asupra comportamentului uman prin uzul disimulat al substantelor chimice si biologice.


Richard Helms a fost cel care a propus acest program si care mai tarziu a devenit directorul CIA.
Mai tarziu, Helmas a fost implicat in cazul Watergate, pe motivul inducerii in eroare a Congresului SUA.
La vremea respectiva, oamenii de stiinta mai excentrici considerau ca LSD-ul are capacitatea de a reprograma personalitatea umana.

John Lennon spunea ca ei au inventat LSD-ul pentru a controla omenire, dar in cele din urma au reusit sa ne dea libertatea.


In mod oficial, programul MK-ULTRA s-a desfasurat intre 1953 si 1964, an in care programul a fost redenumit MK-SEARCH si a continuat pana in anul 1973.

Nu se cunoaste numarul de experimente pe care le-a dispus CIA. A existat de asemenea operatiunea Midnight Climax, Apogeul de la miezul noptii, in care prostituate ademeneau indivizi care nu banuiau nimic, intr-un bordel al CIA din San Francisco.

Agentii CIA savurau spectacolul din spatele unui geam mascat de o oglinda. John Marks a scris una dintre cele mai interesate carti cu privire la experimentele de control ale psihicului uman. Cartea se numeste In cautarea candidatului manciurian.

Marks sustine ca arhiva CIA contine mii de documente cu privire la aceste experimente care se realizau cu LSD, hipnoza, implantarea de cipuri, transmisiile pe unde de joasa frecventa.

Cu toate eforturile pe care le-a facut CIA pentru a obtine rezultate in acest domeniu, sovieticii au fost aceia care au excelat. Coreenii, vietnamezii si chinezii au beneficiat de sprijinul sovieticilor in razboaiele pe care le-au sustinut. Soldatii se comportau ca niste roboti programati sa ucida. Succesul a fost pe masura, potrivit efemeride.ro.

Este celebru cazul lui Sirhan Sirhan, asasinul lui Robert Kennedy, care in momentul in care si-a impuscat victima se afla sub hipnoza, in transa. Aceeasi situatie pentru asasinul lui Martin Luther King.

David Chapman, asasinul lui John Lennon, inainte sa-l omoare pe celebrul cantareT, fusese subiectul mai multor experimente realizate de CIA.

Programul MK-ULTRA a dat nastere la niste ucigasi programati prin hipnoza. Au fost multe voci care au sustinut ca, CIA a raspandit drogul LSD pentru a diminua forta tinerilor, care devenisera un pericol in anii 60.

Visul acid initial al CIA a fost acela ca LSD-ul va deschide mintea umana catre diverse sugestii, dar s-a dovedit ca drogul era mult prea puternic pentru a fi controlat.

Multe din documentele programului MK-ULTRA au fost distruse pentru a fi sterse urmele unui esec. Au fost creati si folositi roboti umani ucigasi controlati de la distanta.”[1][2]

SURSE

  1. www.efemeride.ro
  2. https://www.bzi.ro/cia-si-reprogramarea-personalitatii-umane-cu-lsd-789788
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rezultatele CIA obţinute în urma experimentelor comportamentale
CIA a mușamalizat asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Carla Ortiz, după opt luni petrecute în mijlocul evenimentelor din Siria, denunță propaganda occidentală
Fostul consilier al președintelui Reagan, Pat Buchanan, denunță blocada impusă Yemen-ului de către Arabia Saudită cu ajutor american: Suntem gata să stăm și acceptăm că mii, zeci de mii de civili, vor muri de foame și de boli?
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
Vremea a fost militarizată, iar guvernele lumii duc un război meteorologic
Lungul marș prin instituții – Antonio Gramsci și falsa societate civilă
Istoricul Jean Sevillia despre terorismul intelectual, negarea identității creștine a Europei și impunerea „căsătoriilor” între persoane de același sex
Fost judecător al Curții Supreme de Justiție din Marea Britanie, despre isteria coronavirusului Covid-19: „Așa arată un stat polițienesc”
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Comandant al grupării teroriste Al-Nusra din Siria: "Americanii sunt de partea noastră!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...