MK-Ultra: CIA și reprogramarea personalității umane cu LSD

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Drogul LSD a fost inventat in Elvetia, de Alferd Hofmann, cercetator la compania Sandoz. LSD-ul nu a cazut din cer printre tinerii din lumea occidentala ca un dar din partea zeilor substantelor stupefiante. CIA facea deja cercetari asupra acestui acid cu mult inainte de aparitia miscarii Flower Power. Asa s-a declansat procesul de reprogramare al personalitatii umane.

Subiectii involuntari ai testelor cu drogul in cauza comandate si experimentate de CIA au avut parte de morti violente.
MK-ULTRA era numele de cod utilizat de CIA pentru programul sau al carui scop era obtinerea controlului asupra comportamentului uman prin uzul disimulat al substantelor chimice si biologice.


Richard Helms a fost cel care a propus acest program si care mai tarziu a devenit directorul CIA.
Mai tarziu, Helmas a fost implicat in cazul Watergate, pe motivul inducerii in eroare a Congresului SUA.
La vremea respectiva, oamenii de stiinta mai excentrici considerau ca LSD-ul are capacitatea de a reprograma personalitatea umana.

John Lennon spunea ca ei au inventat LSD-ul pentru a controla omenire, dar in cele din urma au reusit sa ne dea libertatea.


In mod oficial, programul MK-ULTRA s-a desfasurat intre 1953 si 1964, an in care programul a fost redenumit MK-SEARCH si a continuat pana in anul 1973.

Nu se cunoaste numarul de experimente pe care le-a dispus CIA. A existat de asemenea operatiunea Midnight Climax, Apogeul de la miezul noptii, in care prostituate ademeneau indivizi care nu banuiau nimic, intr-un bordel al CIA din San Francisco.

Agentii CIA savurau spectacolul din spatele unui geam mascat de o oglinda. John Marks a scris una dintre cele mai interesate carti cu privire la experimentele de control ale psihicului uman. Cartea se numeste In cautarea candidatului manciurian.

Marks sustine ca arhiva CIA contine mii de documente cu privire la aceste experimente care se realizau cu LSD, hipnoza, implantarea de cipuri, transmisiile pe unde de joasa frecventa.

Cu toate eforturile pe care le-a facut CIA pentru a obtine rezultate in acest domeniu, sovieticii au fost aceia care au excelat. Coreenii, vietnamezii si chinezii au beneficiat de sprijinul sovieticilor in razboaiele pe care le-au sustinut. Soldatii se comportau ca niste roboti programati sa ucida. Succesul a fost pe masura, potrivit efemeride.ro.

Este celebru cazul lui Sirhan Sirhan, asasinul lui Robert Kennedy, care in momentul in care si-a impuscat victima se afla sub hipnoza, in transa. Aceeasi situatie pentru asasinul lui Martin Luther King.

David Chapman, asasinul lui John Lennon, inainte sa-l omoare pe celebrul cantareT, fusese subiectul mai multor experimente realizate de CIA.

Programul MK-ULTRA a dat nastere la niste ucigasi programati prin hipnoza. Au fost multe voci care au sustinut ca, CIA a raspandit drogul LSD pentru a diminua forta tinerilor, care devenisera un pericol in anii 60.

Visul acid initial al CIA a fost acela ca LSD-ul va deschide mintea umana catre diverse sugestii, dar s-a dovedit ca drogul era mult prea puternic pentru a fi controlat.

Multe din documentele programului MK-ULTRA au fost distruse pentru a fi sterse urmele unui esec. Au fost creati si folositi roboti umani ucigasi controlati de la distanta.”[1][2]

SURSE

  1. www.efemeride.ro
  2. https://www.bzi.ro/cia-si-reprogramarea-personalitatii-umane-cu-lsd-789788
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Initiativa de Aparare Strategica (SDI) a SUA
Peste 500 de medici germani acuză escrocii Covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”
10 semne prin care Iluminații pierd controlul și se apropie de înfrângerea totală
Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității
Fostul Președinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost achitat, după ce a fost dat jos de către SUA printr-o lovitură de stat militară în timpul "Primăverii Arabe" din 2011
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
În spatele Ecologiei se află planul de a reduce populația Pământului
Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI
Serverele NSA au fost sparte de hackeri
FMI si Banca Mondiala - asasinii economici ai lumii
Fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, analiză despre pactul pentru migrație: "Ca o lampă fermecată a lui Aladin, pactul va transforma migranții ilegali în imigranți legali cu drept deplin la beneficii sociale"
Aldous Huxley, agent Tavistock, vorbind despre Noua Ordine Mondială în anii '60: "În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Indicațiile terapeutice ale trifoiului roșu

Asaltul sioniștilor și comuniștilor de la Institutul “Elie Wiesel” asupra istoriei și a culturii române

Cum operau de la distanță spionii paranormali ai SUA

Republica procurorilor atacă la baionetă toate puterile statului

George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate – tentativă de lovitură de stat în România

Închide