MK-Ultra: Guvernul Canadei plătește daune pe șest pentru victimele terifiantului program de spălare a creierului finanțat de CIA

Distribuie!by “MKULTRA: Guvernul CANADEI plătește daune PE ȘEST pentru VICTIMELE terifiantului program de SPĂLARE A CREIERULUI finanțat de CIA CBS News a relatat de curând că guvernul canadian a ajuns, în schimbul sumei de 100.000 dolari, la un acord în afara instanțelor de judecată cu Allison Steel, fiica lui Jean Steel, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MKULTRA: Guvernul CANADEI plătește daune PE ȘEST pentru VICTIMELE terifiantului program de SPĂLARE A CREIERULUI finanțat de CIA

CBS News a relatat de curând că guvernul canadian a ajuns, în schimbul sumei de 100.000 dolari, la un acord în afara instanțelor de judecată cu Allison Steel, fiica lui Jean Steel, o femeie care a fost supusă unui experiment terifiant de spălare a creierului, experiment finanțat de CIA.

Victima a fost menținută săptămâni la rând în somn indus chimic și supusă unor reprize repetate de electroșocuri, i-au fost administrate droguri experimentale și a fost forțată să asculte permanent mesaje înregistrate pe bandă.


Înțelegerea, perfectată pe șest, a fost aceea ca Allison Steel să renunțe la procesul intentat în septembrie 2015. Aranjamentul include o clauză de confidențialitate care îi interzice lui Steel să discute chiar de acordul în sine cu guvernul canadian. Oricum, existența înțelegerii și suma despăgubirilor a apărut în bugetul făcut public de guvernul federal în octombrie.

Tortură finanțată de CIA


Supliciile lui Jean Steel au început în 1957, la vârsta de 33 de ani. După ce a fost diagnosticată cu „depresie maniacală și delirantă”, va fi internată la Allan Memorial Institute din Montreal.


Allan Memorial Institute din Montreal, Canada

În lunile care vor urma, Steel va deveni victima experimentelor MKULTRA finanțate de CIA și desfășurate sub conducerea dr. Ewen Cameron.
Ewen Cameron a fost un medic psihiatru, născut în Scoția, care a deținut funcția de Președinte al Asociației Americane de Psihiatrie (1952-1953), al Asociației Canadiene de Psihiatrie (1958-1959), al Asociației Psihopatologice Americane (1963), al Societății de Psihiatrie Biologică (1965) și al Asociației Mondiale de Psihiatrie (1961-1966). Între anii ʼ50 și ʼ60 ai secolului XX a fost finanțat de CIA pentru a conduce experimente în cadrul programului MKULTRA de control al minții.

Experimentele lui Cameron urmăreau să „dezordoneze” mintea victimei prin traumatizări intense cu scopul de a o „re-ordona” ulterior. Cu alte cuvinte, el cerceta fundamentele Programării Monarch – controlul minții.

Cameron credea că o combinație de somn indus chimic săptămâni la rând, tratamente masive cu electroșocuri, droguri experimentale halucinogene ca LSD și tehnici precum
«direcționarea psihică» prin redarea în mod repetat a unor mesaje înregistrate pot
«dezordona» mintea, distrugând conexiunile din creier și eliminând simptomele unor boli mentale precum schizofrenia. Doctorii puteau apoi să
«re-ordoneze» pacienții.
Oricum,
«dezordonarea» producea și ștergerea unei mari părți din memoria pacientului, aducându-l într-un stadiu infantil. În unele cazuri, adulții își pierdeau deprinderi de bază ca de exemplu folosirea toaletei, îmbrăcarea hainelor sau legarea șireturilor.
” scrie CBS News, în articolul Guvernul federal compensează în tăcere fiica unei victime a experimentelor de spălarea creierului.

Experimentul îngrozitor a cărei victimă a fost Jean Steel este detaliat în sute de pagini.

Potrivit unor însemnări scrise de Cameron, Steel era ținută în somn indus chimic săptămâni în șir. O serie a durat 29 de zile, o a doua a durat 18 zile. Terapia prin somn era dublată de o serie de sesiuni de electroșocuri.
Era extrem de confuză și dezorientată dar mult mai cooperantă”, şi-a notat Cameron în rapoartele sale.
Asistentele au notat în rapoartele lor administrarea unor doze repetate de amital de sodiu și cum Steel se plimba agitată și striga că se simte ca un prizonier: „«E ca și cum aș fi îngropată de vie. Vă rog, cineva să facă ceva» – toate astea erau spuse strigând la asistente și la doctori”, notează una dintre ele.
Steel a început apoi să se comporte ciudat. Fiica ei își amintește:
Dacă voiai să vorbești cu ea despre ceva sentimental… pur și simplu nu putea”, spune Allison Steel. „Era golită de orice emoție. I-au luat sufletul.”
Odată, când am ajuns acasă, tot tavanul era vopsit cu spirale roșii”, spune Allison Steel. „Tăia mici bucăți din tapet pe care apoi le lipea peste tot prin cameră.”

Deși mass-media prezintă MKULTRA ca pe un „rușinos episod din trecut”, el face parte și din prezentul nostru. Programul încă există într-o versiune mult mai rafinată sub numele de Programarea Monarch.

Iată un documentar interesant din 1980 produs de CBC despre experimentele MKULTRA din Canada.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=16562
  2. Foto: yogaesoteric.net
  3. Foto: Internet
  4. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBTI
Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
George Soros își transformă ONG-ul din Ungaria în partid pentru a evita plata impozitului special
George W. Bush recunoaște în cartea sa "Momente de decizie" că nu au fost găsite arme de distrugere în masă în Irak. "Trupele noastre din Irak nu găsiseră arme de distrugere în masă așa cum ne-am așteptat"
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost eliminați din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
"Vestele galbene" anunță o "primăvară europeană"?
Studiu: Mai mult de 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului erau persoane care sufereau deja de alte boli
"O putere secretă conduce lumea și extratereștri există" - Sondaj în SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro