Modificări importante anunțate la Facebook: se schimbă modul în care veți vedea postările! Facebook instaurează cenzura!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Modificări importante anunțate la Facebook: se schimbă modul în care veți vedea postările

Mark Zuckerberg anunță o modificare de paradigmă a algoritmului care stabilește ce tipuri de postări sunt afișate cu prioritate utilizatorilor Facebook.
Mark Zuckerberg spune, într-o postare pe Facebook, bineînțeles, că rețeaua socială pe care o conduce va pune mai mult accent pe ceea ce numește interacțiunea socială semnificativă, în locul consumului pasiv de noutăți.
După modificarea algoritmului de rankare, Facebook ar trebui să arate mai mult ca o comunitate, în care prietenii să discute mai multe teme de interes, decât ca un panou cu știri la care utilizatorii să privească pasiv.
Pe scurt, vor fi vizibile mult mai multe postări personale ale prietenilor, indiferent că este vorba de actualizări text, fotografii sau filmări. Zuckerberg este de părere că interacțiunea activă dintre prieteni, cum o numește, reprezintă viitorul pe termen lung pentru Facebook.
Pierzători vor fi publisherii, site-urile de știri și diversele afaceri, care-și vor vedea vizibilitatea și conversiile prăbușindu-se după modificarea de algoritm. Cel mai mult vor avea de pierdut entitățile care au investit resurse importante pentru generarea de conținut care să creeze engagement pe Facebook.
Conceptul de „socializare activă, nu pasivă”, pe care Mark Zuckerberg îl repetă în anunțul său, înseamnă că tot ceea ce reprezintă conținut public, inclusiv cel video, devine dintr-o dată mult mai puțin interesant pentru Facebook.
Într-o postare menită să completeze declarația lui Zuckerberg, vice-președintele Facebook, Adam Mosseri, spune că algoritmul va acorda mai multă importanță postărilor care stârnesc discuții între prieteni.
Mark Zuckerberg spune că se așteaptă ca modificarea algoritmului de rankare să ducă la scăderea timpului pe care utilizatorii îl petrec pe Facebook, dar calitatea timpului petrecut va crește.
Practic, prin această nouă modificare, Facebook alege prietenii în locul știrilor. Alege să fie mai mult o rețea socială și mai puțin o platformă de știri, știri care i-au dat atât de multă bătaie și i-au atras atât de multe critici în ultima vreme.
Faptul că în ultimii ani conținutul public de pe Facebook l-a depășit pe cel postat de prieteni și rude, spune Zuckerberg, a făcut ca rețeaua socială să se îndepărteze de la scopul ei inițial și anume conectarea utilizatorilor.
Modificarea algoritmului va avea loc treptat, pe parcursul următoarelor luni.”[1]

 

“Stirile false” au fost pretextul pe care globalistii l-au folosit pentru a instaura cenzura.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-it-c/Modificari-importante-anuntate-la-Facebook-se-schimba-modul-in-care-veti-vedea-postarile-148692
  2. Foto: facebook.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vladimir Putin despre SUA și UE: "Ei încearcă să ne 'învețe' democrație, însă interdicțiile nu sunt o cale"
Turcia mulțumește Rusiei pentru "sprijinul necondiționat" în timpul tentativei de lovitură de stat
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Facebook strânge și informațiile celor care nu folosesc rețeaua
Războiul psihologic Covid: „Tehnici de modificare comportamentală” pentru supunerea populației
Visul globaliștilor - o omenire fără identitate
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”
Programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze „modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei
Chemtrails - o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora
Baze militare secrete în oceane și subteran
MK-Ultra: Guvernul Canadei plătește daune pe șest pentru victimele terifiantului program de spălare a creierului finanțat de CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...