Mohamed Atta, considerat de SUA drept unul dintre liderii atentatelor de la 11 septembrie 2001, este în viață și este deținut de către SUA la Guantanamo

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mama lui Mohammed Atta, unul dintre principalii autori ai atacurilor sinucigașe din 11 septembrie 2001 din SUA, susține că fiul său este în viață și este deținut de către Statele Unite la Guantanamo, transmite AFP, citată de Agerpres.

„Este în viață și acesta este mesajul pe care îl transmit fiului meu. Cred că se află la Guantanamo. Fiule, vreau să te văd înainte de a muri. Am 74 de ani și trăiesc cu speranța că ai supraviețuit. Știu că n-ai făcut nimic rău și că n-ai fi putut face niciodată lucrurile de care ești acuzat”, a declarat Bothaina Mohamed Mustafa Sheraqi pentru cotidianul spaniol El Mundo.


Egipteanul Mohammed Atta este cel care a îndreptat primul avion deturnat, un Boeing 767 al companiei American Airlines, asupra turnului nordic de la World Trade Center din New York.

Aproape 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile comise de 19 extremiști ai rețelei Al Qaida cu ajutorul unor avioane de linie deturnate și prăbușite intenționat asupra turnurilor de la World Trade Center din New York, asupra Pentagonului, în apropiere de Washington, și pe un câmp din Pennsylvania, la Shanksville, în urmă cu 15 ani.


„Statele Unite ascund adevărul. Ele au planificat acest atac pentru a propaga ideea că islamul înseamnă terorism. Au ales oameni care dețineau pașapoarte pentru a-i acuza și a acuza în același timp țara noastră și pentru a băga zâzanie”, a adăugat mama lui Atta, intervievată prin telefon din Cairo, unde trăiește împreună cu cele două fiice ale sale.

mohamed-atta

Potrivit El Mundo, acesta este primul interviu pe care femeia îl acordă presei după atacurile din 11 septembrie 2001. Născut la Cairo în 1968, într-o familie din mica burghezie egipteană, Mohammed Atta a studiat la Universitatea Tehnică (TU) din Hamburg. Familia sa a negat întotdeauna că el ar fi unul dintre autorii atentatelor și a susținut mereu că el ar fi încă în viață.

Tatăl său, Mohammed el-Amir Atta, de profesie avocat și care a decedat în 2008, a respins orice fel de implicare a fiului său în atentate și chiar a declarat că fiul său l-a sunat după atacuri dintr-un loc neprecizat.”[1]

Cei care ati studiat tot ceea ce s-a intamplat la 11 septembrie 2001 nu ar trebui sa fiti surprinsi. De fapt, aceasta informatie circula de mult timp cum ca, “toti teroristii de la 11 septembrie sunt in viata si ca avioanele au fost teleghidate”. In cazul avioanelor exista deja dezbateri, caci un pilot american a depus o marturie prin care sustine ca nu erau avioane, ci niste holograme, acesta oferind diverse argumente stiintifice.

Daca ne intrebam cu privire la “unde este avionul care a lovit Pentagonul?”, ii putem da dreptate, caci propaganda oficiala ne-a spus ca, “un Boeing 757 a intrat in Pentagon”, insa din toate imaginile care au apucat sa ajunga publica si nu au fost cenzurate, nu se vede nici macar o urma sau vreun rest al unui Boeing 757, care, sa nu uitam, este urias.

Mai mult decat atat, in Raportul 9/11, Comisia 9/11 ne-a sfidat tuturor inteligenta afirmand ca “din cauza caldurii intense avionul pur si simplu s-a volatilizat”. Nu o sa intram prea mult in aberatiile Raportului 9/11, caci acesta sfideaza logica si mai ales stiinta, fiind o insulta la adresa oricarui om de stiinta.

passport-911-wtc

Apoi avem cladirea WTC 7, un zgarie-nori de 47 etaje, care nu a fost lovita de nici un avion, ci, pur si simplu, a fost pusa la pamanat prin demolare controlata, la fel ca si cele doua turnuri gemene. In restul de moloz al turnurilor gemene WTC, autoritatile ne-au spus ca au gasit pasaportul intact al unui terorist, din nou sfidandu-ne inteligenta. Cum era posibil ca un pasaport sa reziste la asemenea temperaturi uriase? Nu toti oamenii sunt prosti pentru a-i crede pe liderii teroristi ai SUA!

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10538
  2. Foto: bild.de
  3. Foto: kendoc911.wordpress.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...