Motoarele cu apă și inventatorii lor

Distribuie!

„Aceste invenţii extraordinare, care au fost ţinute cu disperare sub talpa controlului şi cenzurii exercitate de elita malefică la nivel mondial, reprezintă doar „vârful aisbergului” în materie de noi tehnologii şi progres ştiinţific. Cu toate acestea, într-o perioadă de scurtă tranziţie, cum este cea în care omenirea tocmai a intrat, ele sunt binevenite şi aduc o gură de oxigen şi aer proaspăt în atmosfera viciată timp de zeci şi chiar sute de ani de un grup de minţi scelerate, care nu doresc decât răul şi asuprirea oamenilor în folosul lor propriu.

Încercări timide au fost realizate de japonezii de la Genepax, cu al lor automobil ce poate circula cu o viteză de aproximativ 80 km/h, timp de o oră, consumând doar 1 litru de apă.


Din punctul de vedere al victoriei omenirii asupra „Iluminaţilor” şi elitei malefice, care doresc cu disperare să ne subjuge şi să ne controleze, una dintre acţiunile cele mai importante care vor conduce aproape imediat la încetarea acestei inimaginabile presiuni satanice asupra existenţei noastre este aceea a introducerii pe piaţă a surselor de energie alternativă. Poluarea datorată arderilor petrolului şi derivaţilor săi, precum şi a cărbunilor nu este necesară absolut deloc. În loc de acestea, motoarele cu apă, de pildă, pot constitui – cel puţin pentru început – o alternativă minunată.

Ştiind că introducerea pe piaţa a dispozitivelor de energie libera si a motoarelor cu apa ar fi însemnat prăbuşirea puterii lor în mod iremediabil, membrii cabalei satanice au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a opri aceasta, uneori prin intimidarea şi şantajul foarte agresiv al inventatorilor, dar cel mai adesea prin asasinarea lor. Ei şi-au dat prea bine seama că o eventuală proliferare a dispozitivelor de energie liberă ar transforma întreaga societate, redându-i libertatea şi ar distruge sistemul economic actual, care este putred de corupt şi total ineficient. „Iluminaţii” ştiau că dacă deţii controlul asupra energiei, atunci deţii controlul asupra oamenilor. Acesta este motivul pentru care petrolul reprezintă cea mai înaltă „valoare” pe planetă la ora actuală, pentru elita malefică. Tehnologia bazată pe folosirea petrolului ca sursă energetică este în continuare susţinută cu toate eforturile pentru că ea asigură nu doar bogăţii inimaginabile în buzunarele celor câţiva ce formează această teribilă elită satanică, dar de asemenea ea asigură şi controlul asupra maselor de oameni, care sunt dependente de energia astfel furnizată.


Inventatorul Stanley Meyer, care a proiectat un motor cu apă, pune punctul pe „i”, afirmând: „Internaţionaliştii doresc o creştere industrială care să fie zero; de asemenea, ei doresc o creştere a populaţiei Pământului care să fie zero… în prezent există o tendinţă agresivă din partea acestei elite de a face guvernele ţărilor să semneze, într-un fel, capitularea drepturilor asupra resurselor proprii. Iar dacă semnezi un astfel de act, atunci membrii elitei pot pune stăpânire pe ţara respectivă fără măcar să tragă un singur foc de armă. Prin urmare, metoda principală prin care se va putea înfrânge aceasta satanică grupare mondială este aceea de a scoate la lumina sursele de energie alternativă.”

Cele mai multe dintre motoarele cu apă folosesc apa ca sursă pentru furnizarea hidrogenului, care reprezintă un combustibil foarte eficient. În continuare furnizăm o listă cu inventatorii şi companiile care au pus la punct diverse tipuri de motoare care funcţionează cu apă:

1. Hermann Anderson (1918 – 2004)

2. În anul 2008, compania japoneză Genepax a prezentat un autovehicul alimentat cu apă. Compania a primit un patent de invenţie pentru acel motor şi a făcut o demonstraţie în faţa presei. Aşa după cum am precizat mai sus, maşina este extrem de eficientă, putând să ruleze cu 80 km/h timp de oră. În plus, ea poate funcţiona cu orice tip de lichid pe bază de apă, chiar şi cu ceai sau băuturi răcoritoare!
Dar, aşa cum se petrece de obicei, în mod paradoxal, la un an după aceea, compania Genepax a încetat să mai vândă automobilele sale „din lipsă de fonduri”. Actualmente compania are un site, în care se explică modul în care se poate converti un automobil clasic, pentru a-l face să funcţioneze cu apă.

3. Stanley Meyer (1940 – 1998)
Este considerat cel mai faimos inventator al motoareleor care funcţionează pe bază de apă. El a creat aşa-numita „celulă de combustibil pe bază de apă”, afirmând că orice maşină care este dotată cu această „celulă de combustibil” poate să funcţioneze fără probleme numai cu apă. O televiziune locală a realizat chiar un scurt film, în care inventatorul este prezentat conducând o maşină veche, dotată însă cu „celula de combustibil pe bază de apă”.
În anul 1998 Stanley Meyer a fost ucis. El şi fratele lui, Stephen, s-au întâlnit la un restaurant cu doi belgieni, care pretindeau că sunt potenţiali investitori. După ce a băut un pahar cu suc de coacăze, Stanley s-a ridicat brusc şi a ieşit afară din restaurant, având convulsii puternice. A murit în câteva minute, în braţele fratelui său, spunând: „M-au otrăvit!”
La o săptămână după moartea sa, Poliţia Federală şi FBI-ul au venit acasă la Stanley şi au confiscat absolut toate materialele şi documentele sale.

4. Steve Ryan
În anul 2005 Steve a făcut o demonstraţie cu motocicleta sa, alimentată doar cu apă, circulând cu 80 km/h pe autostradă. Demonstraţia a fost prezentată în emisiunea de televiziune „60 de minute”. Compania lui, BiosFuel, era pregătită să vândă motociclete funcţionând pe bază de apă, dar chiar înainte de lansarea anunţului, Ryan şi cei din conducere au făcut următoarea declaraţie: „Datorită unor motive de ordin politic şi economic, suntem în imposibilitate de a mai vinde motociclete alimentate cu apă.”

5. Celula lui Joe
Un australian, care este cunoscut doar cu numele de Joe „X”, a proiectat o celulă energetică ce foloseşte apa drept combustibil. Spre deosebire de celelalte motoare cu apă, care folosesc apa pentru a produce hidrogenul şi apoi pentru a-l folosi drept combustibil, Celula lui Joe foloseşte apa încărcată electric ca „poartă” sau mediu pentru atragerea unui tip necunoscut de energie din atmosferă. Existenţa acestei energii libere, numită „eter”, este negată de ştiinţă contemporană, dar ea era binecunoscută unor mari genii ale omenirii, cum ar fi Nikola Tesla etc. Experimentele lui Joe cu diferite prototipuri ale celulei lui energetice au fost înregistrate de amatori între anii 1993-1997, în Australia.

John X a fost mai apoi ţinta unor repetate ameninţări şi hărţuieli din partea autorităţilor şi altor forţe oculte, ceea ce l-a determinat să îşi înceteze activitatea de cercetare. Totuşi, alţi întreprinzători au preluat clipurile video despre realizarea acelui dispozitiv, precum şi manualele pe care Joe le-a lăsat scrise, urmărind să construiască ei înşişi aparatul.
Un american pe nume Ben Williams a studiat cu atenţie instrucţiunile lui Joe „X” şi apoi a anunţat că este în măsură să propulseze camionul lui având drept combustibil doar apă. Greşeala lui a fost că a discutat despre toate acestea cu un grup de entuziaşti pe internet.

Iată cum a explicat el însuşi, în 2006, modul în care a fost intimidat şi mai apoi forţat să înceteze orice studiu şi activitate în această direcţie: „Stăteam în faţa camionului meu când o maşină Ford Explorer, ultimul model din 2005-2006, a parcat de-a curmezişul în faţa mea, pe diagonală. Şoferul şi pasagerul de lângă el s-au dat jos şi au venit către mine. Şoferul mi-a spus că ei doresc să încetez orice studiu asupra oricărei forme de energie alternativă. A mai spus că ei cunosc absolut totul despre mine, despre familia mea, precum şi despre toate proiectele mele din trecut şi din prezent. După ce a rostit acestea, colegul său mi-a arătat un dosar gros de aproximativ 5 cm. L-a deschis şi mi-a arătat lista transcrierilor convorbirilor mele telefonice, email-urile mele, mesajele de la grupul cu care schimbăm opinii despre studiile mele. Ştiau de asemenea unde lucrează copiii mei, precum şi programul lor. Nu doar al lor, ci şi al soţiei, al nepoţilor mei etc. Ştiau totul.

Şoferul mi-a spus că dacă nu mă voi opri din aceste studii şi cercetări – atunci şi-a descheiat partea stângă a sacoului, arătându-mi arma -, va trebui să suport alt gen de consecinţe. Mi-a mai spus că dorea să postez că nu mă mai ocup de acest gen de lucruri şi, de asemenea, să distrug întreaga mea muncă, adică Celulele Energetice, desenele, schiţele, jurnalele de laborator, totul!”
După câteva zile de gândire, Bill a luat decizia de a urma ceea ce i se spusese. El se simţea tare, dar ideea că familia lui ar avea de suferit, nu putea să o îndure.

CONCLUZIE: într-un fel, cu toţii suntem complici la cenzura dispozitivelor de energie liberă. Adevărul este chiar în faţa noastră: o simplă şi rapidă căutare pe YouTube ne scoate în fata MULTE clipuri video care tratează problema motorului cu apă şi multe reuşite în această direcţie. Şi totuşi, indolenta, ignoranţă şi nepăsarea tuturor ne afundă din ce în ce mai mult în mocirla în care elita malefică ne scufunda pe zi ce trece.

Pentru cei aroganţi şi egoişti, toate acestea nu par să aibă importanţă. Dar pentru cei care caută o rezolvare care să scoată omenirea din acest marasm, este vital să se raporteze la astfel de idei şi să conceapă planuri eficiente de realizarea a dispozitivelor de energie liberă. Aşa după cum a spus Stanley Meyer: „Dacă eu şi toţi ceilalţi acţionăm în acord, atunci nicio instituţie din lume şi nici o corporaţie multinaţională nu ne va putea învinge.””[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/motoarele-cu-apa-si-inventatorii-lor-a240
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...