Moua Ordine Mondială: Covid-19, a patra revoluție industrială și Marea Resetare

Distribuie!by “Înainte de apariția de COVID și efectele sale, vezi restricțiile și închiderile decise de autorități, capitalismul neoliberal a apelat la diverse mecanisme în lupta cu masiva stagnare economică prevăzută: puternice investiții publice, avalanșă de oferte de credite pentru consumatori, guverne încurajând cheltuielile (consumerismul), speculații financiare și chiar militarism. De-a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Înainte de apariția de COVID și efectele sale, vezi restricțiile și închiderile decise de autorități, capitalismul neoliberal a apelat la diverse mecanisme în lupta cu masiva stagnare economică prevăzută: puternice investiții publice, avalanșă de oferte de credite pentru consumatori, guverne încurajând cheltuielile (consumerismul), speculații financiare și chiar militarism.

De-a lungul acestui drum riscant pe care s-a mers, în așa-zisele țări „supradezvoltate”, cum sunt SUA și Marea Britanie, milioane de locuri de muncă au fost transferate către economii de forță de muncă ieftină. De fapt, firmele s-au golit – unele au dat faliment, altele au intrat într-o zonă de subzistență.


Iar undeva în spatele scenei, stă ascunsă și la pândă mâna care controlează totul prin guverne și mass-media. Dacă vreodată cineva îndrăznește să ridice cortina, lăsând lumina să pătrundă în întunecimea planurilor pitrocite acolo, violența de stat și răstignirea publică îl așteaptă… Însă, de va avea șansa să scape, va vedea imoralitatea, minciunile și ipocriziile din spatele sistemului. Ba, s-ar putea să identifice și câteva metode cinice de control social, cum ar fi propaganda constantă a fricii Covid, pompată zilnic în subconștientul colectiv.

Covid-19 marchează o etapă crucială a capitalismului neoliberal. Asistăm la o nouă strategie de distrugere creativă a societății actuale, prin care milioane de job-uri din întreaga lume (nimic altceva decât simple mijloace de trai) continuă să fie eliminate prin aducerea în stare de lichidare a micilor întreprinderi.


Tot ceea ce se întâmplă face parte din „Marea resetare” despre care vorbea Klaus Schwab și pe care George Soros o va prezenta la Forumul de la Davos, din ianuarie 2021. Nu-i decât o transformare a societății prezentului, cu un singur rezultat: suprimarea libertăților fundamentale ale cetățenilor prin supravegherea în masă; controlul populației a început mai demult, în unele țări, „azi” doar se extinde la nivel planetar!

Sectoare întregi din economie sunt sacrificate în procesul de predare a ștafetei – ies micii proprietari, intră în scenă coloșii întruchipați de corporațiile farmaceutice, giganții din high-tech (Amazon, Google etc), lanțurile de retail șamd.

Cu alte cuvinte, o „A patra revoluție industrială”, cum o numesc mulți propagandiști extaziați, va avea drept rezultat nașterea unei economii diferite, bazată pe afaceri și sectoare noi. Ce înseamnă asta? Fix ce bănuiți: vechile întreprinderile, micile afaceri de familie, breasla meșteșugarilor etc vor fi conduse spre faliment sau absorbite în monopoluri. Însă totul cu un cost ce nu poate fi cuantificat, cel al pierderilor masive de locuri de muncă!

„Având drept scop inversarea acestui regres grav cauzat de Covid-19, țările vor trebui să se pregătească pentru o altfel de economie post-Covid, permițând capitalului, forței de muncă, competenței și inovării să se mute în noi întreprinderi și sectoare”, avertiza recent Banca Mondială. Deja economiile au fost „restructurate”, iar blocajele impuse sub pretextul Covid nu sunt altceva decât berbecul folosit pentru a pune în aplicare această agendă.

Încurajarea politicii identitare, a narcisismului, apatiei și a materialismului iremediabil pe care îl legitimează consumerismul au subminat capacitatea de acțiune a oamenilor obișnuiți. Lipsa conștiinței de clasă le reduce capacitatea de a se uni și de a recunoaște că interesele lor și cele ale Guvernului (și păpușarii din spate) sunt diametral opuse. Eliberați de cătușele propagandei mainstream, abia atunci oamenii simpli ar fi capabili să se împotrivească restricțiilor decretate de autorități, contestând narațiunea croșetată despre pericolul Covid-19.”[1]

SURSE

  1. https://www.national.ro/coronavirus/covid-19-aduce-a-4-a-revolutie-industriala-cine-moare-cine-se-ridica-701237.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Polonia - gata să iasă din UE ca să nu primească imigranți
Liga Naţiunilor, FMI, Banca Mondială, ONU și Guvernul Mondial
Care sunt cei mai influenţi 50 de evrei din întreaga lume
Ministrul rus de Externe: "SUA îi apără pe teroriștii ISIS". Rusia convoacă reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, după ce SUA a atacat armata siriană, care luptă împotriva teroriștilor ISIS
Scandal de proportii in SUA: criminalistii FBI au falsificat probe timp de trei decenii condamnand la moarte zeci de oameni nevinovati ! Astia sunt cei care ne dau noua lectii despre "democratie", "dreptate" si "justitie independenta" !
Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN
Lumea în care trăim este un Matrix controlat de către Iluminați
Profesor de la Academia Militară americană West Point (SUA): "Profesorii de Drept care critică tacticile SUA împotriva terorismului comit un act de trădare în sprijinul inamicului, și atât ei cât și școlile de drept care îi angajează ar trebui să fie considerate 'obiective legale'"
Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
Rusia: "200.000 de tone de petrol pe zi, transportat de ISIS la rafinariile din Turcia"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro