Mozaicul Antic, structura megalitică, veche de 200.000 de ani, care ar putea să rescrie istoria

by “În 1969, o echipă de muncitori americani, a descoperit rămășițele unei structuri ciudate, cu o vechime de cel puțin 200.000 de ani. Această descoperire a fost una incredibilă și ar trebui să rescrie întreaga istorie a Terrei. În ziua de 28 iunie, 1969, ziarul american The Oklahoman, publica un amplu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În 1969, o echipă de muncitori americani, a descoperit rămășițele unei structuri ciudate, cu o vechime de cel puțin 200.000 de ani. Această descoperire a fost una incredibilă și ar trebui să rescrie întreaga istorie a Terrei.

În ziua de 28 iunie, 1969, ziarul american The Oklahoman, publica un amplu reportaj despre o descoperire incredibilă. Aceasta a fost realizată de o echipă de muncitori și a fost numită Mozaicul Antic. Este vorba despre o podea de gresie, cu numeroase găuri ciudate în ea.


Arheologii s-au deplasat la locul descoperirii și în urma analizelor au stabilit că podeaua în cauză nu este o structură naturală și are o vechime de peste 200.000 de ani.

În urma expertizei, s-a stabilit că bucățile de gresie au fost plasa manual, după un model bine stabilit. Arheologii susțineau la vremea respectivă că această podea ar fi aparținut unei construcții megalitice și este posibil ca să fi aparținut unui nivel superior al clădirii respective.


Interesant este faptul că bucățile de gresie sunt așezate în așa fel încât imită forma unui diamant. Acest aspect i-a împins pe arheologi să susțină că podeaua nu a fost construită de către ființe inteligente. Dar ce civilizație inteligentă trăia pe teritoriul statului american Oklahoma în urmă cu peste 200.000 de ani? Conform datelor istorice actuale, niciuna!

Un alt aspect bizar, care a ridicat numeroase controverse, se referă la găurile, perfect rotunde, din această podea. Aceste găuri au o adâncime de câțiva metri și pereții interiori sunt îmbrăcați în granule de cuarț. De ce au fost făcute și cu ce scop? Nimeni nu a putut răspunde cu exactitate la aceste întrebări.

Un alt obiect interesant, descoperit în apropierea Mozaicului Antic, a fost un ciocan de piatră. Acesta avea dimensiuni considerabile, iar specialiștii au presupus că s-a folosit pentru crearea acestei podele.

Descoperirea a stârnit numeroase controverse la momentul acela. Au existat oameni de știință, care au refuzat să creadă că structura este una artificială. Ei au încercat să găsească argumente cu care să demonstreze că omul sau ființele inteligente nu au avut nicio legătură cu această descoperire.

Trist este faptul că această descoperire, precum multe altele similare, a fost dată uitării și nimeni nu a mai fost interesat să dezvolte subiectul, pentru ca mai apoi să găsească răspunsuri pertinente cu privire la istoria îndepărtată a planetei nostre.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/mozaicul-antic-structura-megalitica-veche-de-200-000-de-ani-care-ar-putea-sa-rescrie-istoria
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Akhenaten, misterul „faraonului extraterestru”
17 artefacte care dovedesc că au existat civilizaţii preistorice avansate
Călătoria marinarului norvegian Olaf Jansen în lumea din interiorul Pământului
Radu Cinamar - Cristalul eteric: Al treilea tunel
Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr-una din piramidele de la Lahun (Egipt)! Aceasta descoperire bulverseaza istorici! Seful arheologilor din Egipt a declarat ca piramidele sint opera extraterestrilor dupa ce au descoperit multe artefacte extrem de ciudate!
Templul de la Baalbek - cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Misterul din Antarctica: Vechi civilizații acoperite de calota glaciară
Coloniștii germani descoperă în anul 1572 o intrare către Centrul Pământului într-un munte din Mato Grosso din Brazilia
Bomba nucleară a celui de-Al Treilea Reich
Hieroglifele din templul Abydos prezinta un elicopter, un submarin si un ozn! Acestea au o vechime de 3000 de ani si bulverseaza istoricii si arheologii oficiali!
Piramide antice uriașe, asemănătoare celor egiptene, descoperite în America de Sud
Istoria secreta a "disparitiei" mayasilor: acestia s-au ascuns in Centrul Pamantului (Agartha), refugiindu-se prin tunelele piramidelor lor ! Fratia Alba Mayasa ii reprezinta pe acestia la suprafata !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro