Multe dintre invenţiile epocale au fost făcute prin clarviziune

Distribuie!

„Invenţii prin stare de somn

Clarviziunea se poate manifesta şi la oameni fără calităţi paranormale, dar nu în mod permanent. Multe dintre invenţiile epocale au fost făcute prin clarviziune. Mendeleev, care în 1869 a descoperit sistemul periodic al elementelor, a avut o clarviziune în stare de somn. După trei zile şi trei nopţi de muncă, dezamăgit de eşecul încercărilor sale, obosit, a adormit.


Acesta a povestit că „în somn văd aievea tabelul cu toate elementele dispuse aşa cum trebuie. Mă trezesc şi notez imediat pe o bucată de hârtie, numai într-un loc a mai fost necesară ulterior o rectificare”. Kekule spunea: „Să învăţăm să visăm, atunci poate vom găsi adevărul. Dar să ne ferim să publicăm visurile noastre până în momentul în care ele au fost verificate de o judecată în care mintea nu doarme!”.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/clarviziunea-318813.html


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...