Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană.

Președintele francez Emmanuel Macron spunea în martie anul trecut că problemele Africii țin de civilizație și se plângea că femeile de pe continentul negru fac câte 7-8 copii. Recent, Macron a atins din nou subiectul: „Vă rog să mi-o prezentați și mie pe femeia care, fiind perfect educată, decide să facă 7,8 sau 9 copii.”

Dincolo de glumele lui Macron, problema e însă cât se poate de gravă din punct de vedere economic. În timp ce țările în curs de dezvoltare din Africa și Orientul Mijlociu cunosc un boom demografic, în Europa populația e din ce în ce mai îmbătrânită, iar rata natalității extrem de scăzută. Asta deși imigranții nou-veniți își aduc din plin contribuția.

Cel puțin, asta putem presupune, pentru că în Franța, de pildă, recensămintele bazate pe naționalitate sau rasă sunt interzise din motive pe care le putem ușor presupune.Totuși, o anchetă realizată de un săptămânal francez în 2016 arăta că “ între 2000 și 2016, numărul copiilor care au cel puțin un părinte de origine străină a crescut de la 15 la 24 de procente.”

În Germania, unde încă se mai fac astfel de statistici, situația după invazia binecuvântată de Angela Merkel este aceasta- 42 la sută dintre copiii sub șase ani au măcar unul dintre părinți de origine străină. Sunt cifre oficiale, prezentate de Biroul Federal de Statistică al Germaniei.

Politicienii globaliști ca Macron și Merkel nu par să aibă niciun fel de soluții pe frontul demografic, unde Europa pierde teren. Continuând să aducă imigranți. vor trebui să facă față unor tensiuni sociale și rasiale din ce în ce mai mari sau vor fi nevoiți să lase puterea forțelor naționaliste.

Dacă opresc migrația, greu vor mai putea face față marile corporații nevoii de forță de muncă. Și nu numai clientela politică ar avea de suferit. Europa nu-și poate permite nici să-și piardă investitorii, nici să-și sacrifice industria. Prinși însă în clișeele democrației liberale, diversității și muribundului multiculturalism, politicienii establishmentului dau din colț în colț.

Energicul vicepremier al Italiei Matteo Salvini e însă hotărât să ia taurul de coarne și să încerce să-și salveze și poporul și economia. De ce să arunci bani pe cauze așa-zis umanitare și să aduci imigranți în Europa, când poți încuraja natalitatea. „I-am auzit pe colegi spunând că avem nevoie de imigrație pentru că populația Europei îmbătrânește, eu am un punct de vedere complet diferit…

Fac parte din guvern pentru a vedea de ce tinerii noștri nu mai au numărul de copii pe care generațiile anterioare îi aveau cu decenii în urmă, și nu pentru a-i transplanta în Europa pe cei mai buni dintre tinerii din Africa. Poate Luxemburgul trebuie să facă acest lucru, dar în Italia trebuie să îi ajutăm pe oameni să aibă mai mulți copii decât să aducem sclavi moderni pentru a-i înlocui pe copiii pe care nu-i mai avem.”

Pe o poziție asemănătoare se plasează și premierul maghiar Viktor Orban, care cere Europei să investească mai mult în familia tradițională pentru a face față declinului demografic. Cei doi lideri populiști încearcă să rezolve problema din punct de vedere financiar- ajutând familiile tinere.

Problema are însă și o parte spirituală foarte importantă surprinsă de un preot catolic din Camerun: „Îndrăznesc să spun, pe fondul invaziei islamice, că, dacă privim istoria, acolo unde Biserica a dormit și s-a îndepărtat de Evanghelie, Islamul a profitat și a intrat.Aceasta este ceea ce vedem în Europa, că Biserica dormitează și că Islamul se înghesuie să intre.”

Poziția oficială a Bisericii Catolice, sub actualul papă, este însă cu totul alta. Iată ce spune Arhiepiscopul Carlo Perego despre țara sa: „Marea provocare pentru Italia este să reconcilieze o țară care se stinge cu tinerii din altă parte, pentru a începe o nouă istorie. Dacă închidem ușa imigranților, vom dispărea.”

Cu asemenea slujitori ai Domnului, nu-i de mirare că secularismul a atins proporțiile de astăzi în Occident. Generații întregi au fost crescute în spiritul „după noi, potopul”. Încurajarea avorturilor prin planificarea familială, libertatea sexuală ca ideologie de stat și cultul plăcerii promovat non-stop nu au distrus numai așezarea creștină a societății, ci au adus-o, pur și simplu, în pragul extincției. Ca și Roma din Antichitate, Occidentul de astăzi pare să piardă cel mai important război- cel cu propria destrăbălare.”[1][2]

SURSE


  1. https://evz.ro/faliment-multiculturalism-salvini.html
  2. https://evz.ro/faliment-multiculturalism-salvini.html?v=347635&page=2
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...