• Fără categorie

Multiculturalismul, promovat de neomarxiști, a distrus Suedia – Oamenii se tem de imigranți

Distribuie!

Multiculturalismul, aceasta ideologie neomarxista, distruge Europa, iar efectele devastatoare se vad deja in Suedia. In Suedia, oamenilor le este frica sa mai circule pe strazi de frica imigrantilor.

Daca te opui imigrantilor, esti etichetat de catre neomarxisti si neoliberali drept „nazist”, „fascist”, „xenofob”, „rasist” si risti sa primesti o amenda sau sa ajungi chiar la inchisoare pentru „discriminare”.


Europa. Ţara în care femeile au dispărut de pe străzi, de frica imigranților

Ziarista britanică Katie Hopkins a realizat pentru Daily Mail un reportaj terifiant pe străzile din Suedia, țara considerată cea mai liberală din lume.


Nu am mers în Suedia pentru violențele de stradă. Sau din cauza lui Trump. De fapt, trebuia să ajung aici încă din decembrie –dar m-a împiedicat greva din aviație.

Am mers pentru că am fost chemată. Repetat.

Femei suedeze, care m-au contactat prin e-mail, prin scrisori, pentru a-mi arăta ce a ajuns țara lor.

Tați care mi-au scris că erau îngrijorați pentru fiicele lor, că Suedia nu mai este locul pe care oamenii și-l imaginează, că fetițele se tem să mai iasă seara afară.

Un flux de informații plin de articole despre violuri și agresiuni asupra tinerelor suedeze, unele transmise în mod inexplicabile în direct pe Facebook chiar de banda de atacatori.

Alte articole care descriu inimaginabilul: violul unui băiețel imigrant de 12 ani de către un așa-zis alt imigrant, tovarăș „minor neînsoțit”, care s-a dovedit ulterior că avea 45 de ani.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.evz.ro/suedia-tara-unde-femeile-au-disparut-de-pe-strazi.html

SURSE

  1. http://www.evz.ro/suedia-tara-unde-femeile-au-disparut-de-pe-strazi.html
  2. Foto: swns.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...