„Multinaționalele scot Haștagienii în Stradă! S-au dat pe față!”

Distribuie!

„Haștagienii de la un așa zis ONG care nu există, „Corupția Ucide” au fost trimiși în Piață de către șefii lor dela Multinaționale să protesteze împotriva aplicării unei Directive Europene. Mai pe scurt:  Multinaționalele Protestează împotriva UE și a României prin Haștagieni.

Nu vreau să mă pronunț asupra măsurilor de trecere a Contribuțiilor de la angajator la angajat, pentru că nimeni, nici guvernul nici contestatarii nu au prezentat un studiu de impact pe termen lung și aplicat pe categorii de salariați și angajatori, iar dezbaterea publică este, fără excepție, partinică. Însă avem acum cheia tuturor protestelor din ultimii ani: Ele sunt organizate de Multinaționale, lucru pe care l-am scris de mai multe ori. 


Am mai spus-o de multe ori: Mitingurile de așa zisă „Luptă împotriva corupției” făcute de Haștagieni și susținute de Partide, Securitate și DNA sunt organizate de Supranaționale. Să fiu mai clar:

Multinaționalele fură cel mai mult din România, mascând profitul și trimițându-l în țările de baștină; mai mult, au omorât împreună cu DNA și SRI, care le-au acoperit hoțiile și au băgat marii patroni români în Pușcărie, Capitalul Românesc.


In tot acest timp, an de an, Multinaționalele au făcut Evaziune de Miliarde de euro Anual. România nu este o excepție, dar este un experiment: Aici Multinaționalele au furat cel mai mult și niciunul dintre șefii lor, repet, niciunul, nu a fost deranjat de DNA. 

Exasperată de ceea ce fac în Europa, UE a emis Directiva 1164 din 12 Iulie 2016, pe care adoptă azi Guvernul. Supărate, Multinaționalele trimit în stradă, ca de fiecare dată Haștagienii, Rareș Bogdan urlă, UM Digi urlă, PNL urlă, Iohannis urlă, Cioloș urlă, USR urlă, pentru că de la Multinaționale își primesc ordinele, de acolo își iau banii și pe ele le servesc, nu pe cetățenii României. 

Ce spune Directiva UE? Să-și plătească taxele pe teritoriul țărilor unde-și desfășoară activitatea, să nu mai fure miliarde de euro din banii românilor. Ce fac Multinaționalele? Scot Haștagienii în stradă să țipe, pentru că ele vor să fure în Continuare! 

Acum, când nu au reușit să blocheze aplicarea Directivei UE, s-au dat pe față, au dat liber Haștagienilor plătiți de ei și i-au trimis în Piață. Haștagienii sunt Multinaționalele: Pe Față. (Opinia aparține lui Gelu Vișan)„[1]

SURSE

  1. http://sokant.ro/multinationalele-scot-hastagienii-in-strada-s-au-dat-pe-fata/
  2. Foto: sokant.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...