Mumie extraterestră descoperită într-o piramidă din Egipt

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O echipă de arheologi egipteni a descoperit, într-o piramidă, mumia unui extraterestru. Mumia măsoară aproximativ 1,50 metri și are o vechime de peste 2000 de ani.

Descoperirea este una senzațională și confirmă faptul că vechii egipteni au avut legături strânse cu ființele extraterestre. O echipă de specialiști egipteni a cercetat o piramidă de lângă orașul Lahun și din pură întâmplare a realizat descoperirea secolului.


Este vorba despre o mumie ciudată, așa cum nu a mai fost alta niciodată descoperită. Pentru că prezenta semne stranii, mumia a fost prelevată și trimisă la un laborator unde s-au realizat anumite analize.

Astfel s-a stabilit că este vorba despre o ființă stranie, extraterestră, care a murit în urmă cu peste 2000 de ani. A fost mumificată prin procedeul clasic pe care îl foloseau egiptenii și depozitată într-o piramidă de lângă Lahun. Ființa extraterestră măsoară 1,50 metri înălțime și a fost înmormântată cu mare fast.


Interesant mai este faptul că în aceeași piramidă a fost înmormântată și regina faraon Senusret II. Oare este posibil ca să fi existat o legătură între extraterestru și regina faraon?

Un alt fapt impresionant este că mumia prezintă anumite anomalii. Pe corpul acesteia au fost descoperite urme de aur pur, dar și de lut.

 mumie-extraterestra

Oficialii egipteni nu au făcut niciodată publică această descoperire, dar există numeroase surse din interiorul arheologilor, care au avut privilegiul să cerceteze mumia. Declarațiile lor sunt grăitoare pentru că niciunul dintre specialiști nu ar fi negat că mumia este de origine extraterestră.”[1]

Desi oficialii egipteni nu au facut niciodata publica aceasta descoperire, informatia venind din interiorul arheologilor, multi oameni se vor grabi sa afirme ca “totul este o farsa”. Atunci cand vorbim de Piramidele din Egipt, nimic nu este o farsa, caci totul depaseste imaginatia lumii contemporane.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/mumie-extraterestra-descoperita-intr-o-piramida-din-egipt-foto
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Manipularea – vrăjitorie modernă

Populatii cu origini extraterestre pe Pamant: Aymara, Uro, Ainos, Dropa si Ham

Coreea de Nord: ”Donald Trump ne-a declarat război”. Răspunsul Casei Albe: ”E absurd”

Exercițiu de decorporalizare – cum poți ieși din corpul tău pentru câteva secunde

Agartha şi Trezirea Spirituală a Românilor
Închide