Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !

by Iata ca Romania atrage din nou atentia oamenilor de stiinta care studiaza compozitia aerului, pentru a verifica in ce zona din Europa se afla cel mai curat aer, referindu-se la aerul de munte si nu numai. De pe Gandul.info citez urmatoarele: “Cluj Napoca este capitala europeană a aerului curat, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca Romania atrage din nou atentia oamenilor de stiinta care studiaza compozitia aerului, pentru a verifica in ce zona din Europa se afla cel mai curat aer, referindu-se la aerul de munte si nu numai.

De pe Gandul.info citez urmatoarele:


“Cluj Napoca este capitala europeană a aerului curat, potrivit unui clasament realizat de revista franceză We Demain, împreună cu asociaţia Respire. Datele clasamentului arată că, în termeni mai tehnici, Clujul este oraşul în care nu s-a înregistrat nicio depăşire a pragului de particule în suspensie, dioxid de azot şi ozon.

Singurul oraş european care a înregistrat o performanţă similară este Edinburgh, capitala Scoţiei, însă Clujul stă mai bine la capitolul aer curat, deoarece în oraşul transilvanean s-a înregistrat o concentraţie mai redusă de dioxid de azot decât în cel din metropola Scoţiei. Datele provin de la Agenţia Europeană pentru Mediu.

Nici Bucureştiul nu stă atât de rău pe cât ne-am aştepta la capitolul poluare. Capitala României ocupă locul 66, în zona de mijloc a clasamentului, imediat sub Berlin, dar peste Atena, Lisabona, Praga, Budapesta, Viena, Paris, Roma şi Londra. Timişoara este şi ea pe poziţia 60 în acest clasament. Oraşele de la sud de Dunăre par a fi cele mai poluate. Sofia ocupă ultimul loc în acest clasament, iar Plovdiv, se situează doar 4 locuri mai sus.

În topul realizat de francezi au intrat primele 100 de orase din Europa ca populaţie. În primele zece se află însă o singură capitală – Tallinn, din Estonia, un oraş de nici jumătate de milion de locuitori.”[1]

Daca mergeti in Bucegi, gasiti “cele 7 izvoare”, unde apa are continut ZERO bacterii, fiind cunoscuta drept “cea mai pura apa din lume”. Daca va duceti in zona numita “gura de rai” din Bucegi, corpul se vindeca automat si se revigoreaza. De asemeni in Bucegi exista unul dintre cele mai puternice noduri energetice din lume, masurat radiestezic. Astfel de noduri energetice se regasesc si in Orastie, Sarmisegetusa, Retezat-Godeanu, Ceahlau, unele fiind cunoscute drept “cele 7 chakre ale Romaniei”.

SURSE


1. http://www.gandul.info/magazin/capitala-europeana-a-aerului-curat-e-in-romania-topul-oraselor-cu-cel-mai-poluat-aer-12712063

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Luna sangerie (tetradele) - eclipsa totala de luna si influenta acesteia asupra oamenilor! Iluminatii folosesc astfel de perioade pentru a face sacrificii umane! Sa vedem ce se va intampla in aceste zile!
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Studenti de la Harvard implicati in multe ritualuri sataniste ! Membri organizatiei sataniste "Templul Satanic", "Skull and Bones" si cei ai "Clublui Bohemian" implicati in acest scandal de proportii !
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Tepafonul - cel mai ocult dispozitiv de asasinare psihotronica al masonilor !
Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Extraterestrii in epoca moderna
Legume, fructe şi plante medicinale ce luptă cu radiaţiile
Tinerii Frumoși și Liberi din România organizează miting de susținere a Universității lui George Soros din Ungaria, care poate fi închisă de către autorități! George Soros, #rezistă!
Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților
Doctor în drept constituțional, după ce generalul Dumbravă a admis implicarea în anchetele DNA: Jur că o să fac orice posibil ca ai mei copii să trăiască într-o țară în care la 24 de ore de la o asemenea declarație dl. general ar fie în arest preventiv
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro