Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !

by Desi presa propagandista a SUA-UE, ONG-urile lui George Soros in frunte cu politicienii corupti, sustin ca, “Romania este locul unde se intampla toate relele”, iar in alte tari “civilizate”, nu se intampla asa ceva, iata ca statisticile vin sa spulbere minciunile acestor indivizi patologici. Potrivit Indicelui Quality of Life […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Desi presa propagandista a SUA-UE, ONG-urile lui George Soros in frunte cu politicienii corupti, sustin ca, “Romania este locul unde se intampla toate relele”, iar in alte tari “civilizate”, nu se intampla asa ceva, iata ca statisticile vin sa spulbere minciunile acestor indivizi patologici.

cluj-napoca

Potrivit Indicelui Quality of Life (n.tr. Calitatea Vietii), citat de publicatia Blasting News Romania, aflam ca Municipiul Cluj-Napoca ocupa locul 53 pe plan mondial cu privire la calitatea vietii, intrecand astfel New York, Londra, Roma si chiar Parisul:


“Municipiul Cluj-Napoca se situează pe locul 53 în topul mondial al orașelor, în ceea ce privește calitatea vieții din anul 2015, potrivit publicației Numbeo. Orașul transilvănean a acumulat 142.34 de puncte în clasament, depășind multe metropole din întreaga lume, precum Tel-Aviv (Israel), locul 59, cu 131.25 de puncte, Ankara (Turcia), locul 61, cu 128.31 de puncte, Paris (Franța), locul 63, cu 124.86 de puncte.

Tot în urma municipiului Cluj-Napoca s-au situat și Budapesta (Ungaria), 67, cu 109 de puncte, Sofia (Bulgaria), locul 68, cu 107.27 , Milano (Italia), locul 69, cu 99.49, Istanbul (Turcia), locul 71, cu 93,71, Londra (Marea Britanie) cu 86,89, Buenos Aires (Argentina), poziția a 73-a, cu 85.31 de puncte.

În mod surprinzător, în topul mondial al orașelor, s-au clasat New York (Statele Unite), locul 76, cu 81.97 de puncte, Shanghai (China), 78, cu 72.68, Mexico City (Mexic), 80, cu 69.86, Bangkok (Thailanda), 82, cu 65.11, Roma (Italia), 83, cu 64.96, St.Petersburg (Rusia), 86, cu 63.61, Mumbai (India), 88, cu 40.37, Moscova (Rusia), 89, cu 30.36, Bogota (Columbia), 90, cu 23.76 și Sao Paulo (Brazilia), 94, cu 6.63. În acest clasament mondial se regăsește și capitala României, București, pe locul 74, având 83.82 de puncte.

Topul a fost realizat pe baza Indicelui Quality of Life, care reprezintă o estimare a calității vieții în general, prin utilizarea unei formule empirice. Acest indice a fost calculat în funcție de puterea de cumpărare, siguranța locuitorilor, sistemul de sănătate, prețurile de consum și al proprietăților, rata criminalității și poluarea.

Pe primele locuri în acest clasament s-au situat Zurich (Elveția), locul 1, cu 288.36 de puncte, Canberra (Australia), 2, cu 286.87, Ottawa (Canada), 3, cu 279,46, Munchen (Germania), 4, cu 266.09, Goteborg (Suedia), 5, cu 235.88, Copenhaga (Danemarca), 6, cu 235.67, Calgary (Canada), 7, cu 234.45, Brisbane (Australia), 8, cu 231.12.

Alte orașe importante din lume: Viena (Austria), locul 19, Amsterdam (Olanda), 20, Berlin (Germania), 24, Montreal (Canada), 26, Vancouver (Canada), 28, Sydney (Australia), 29, Toronto (Canada), 33, Tokyo (Japonia), 41, Bruxelles (Belgia), 45, Lisabona (Portugalia), 47, Madrid (Spania), 48, Barcelona (Spania), 50, Los Angeles (SUA), 51, Porto (Portugalia), 52.”[1]

De asemenea, Cluj Napoca este capitala europeană a aerului curat, potrivit unui clasament realizat de revista franceză We Demain, împreună cu asociaţia Respire. Datele clasamentului arată că, în termeni mai tehnici, Clujul este oraşul în care nu s-a înregistrat nicio depăşire a pragului de particule în suspensie, dioxid de azot şi ozon.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/municipiul-cluj-napoca-are-cel-mai-curat-aer-din-europa.


SURSE

1. http://ro.blastingnews.com/actual/2015/08/ora-ul-din-romania-care-depa-e-te-new-york-londra-roma-i-paris-la-calitatea-vie-ii-00501103.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Secretele oamenilor din Hunza: trăiesc în medie 100 de ani şi nu ştiu ce este cancerul
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Efectul Fukushima - Natura a luat-o razna în Japonia
Doctor în drept constituțional, după ce generalul Dumbravă a admis implicarea în anchetele DNA: Jur că o să fac orice posibil ca ai mei copii să trăiască într-o țară în care la 24 de ore de la o asemenea declarație dl. general ar fie în arest preventiv
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Solstitiul de iarna - simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !
O scoala din SUA renunta sa mai numeasca copiii, baieti si fete, deoarece homosexualii (LGBT) se simt discriminati ! Dezaxarea oamenilor cu propaganda homosexuala continua !
Pietrele la rinichi: remedii naturale, cauze si prevenirea aparitiei lor !
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro