Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !

by Desi presa propagandista a SUA-UE, ONG-urile lui George Soros in frunte cu politicienii corupti, sustin ca, “Romania este locul unde se intampla toate relele”, iar in alte tari “civilizate”, nu se intampla asa ceva, iata ca statisticile vin sa spulbere minciunile acestor indivizi patologici. Potrivit Indicelui Quality of Life […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Desi presa propagandista a SUA-UE, ONG-urile lui George Soros in frunte cu politicienii corupti, sustin ca, “Romania este locul unde se intampla toate relele”, iar in alte tari “civilizate”, nu se intampla asa ceva, iata ca statisticile vin sa spulbere minciunile acestor indivizi patologici.

cluj-napoca

Potrivit Indicelui Quality of Life (n.tr. Calitatea Vietii), citat de publicatia Blasting News Romania, aflam ca Municipiul Cluj-Napoca ocupa locul 53 pe plan mondial cu privire la calitatea vietii, intrecand astfel New York, Londra, Roma si chiar Parisul:


“Municipiul Cluj-Napoca se situează pe locul 53 în topul mondial al orașelor, în ceea ce privește calitatea vieții din anul 2015, potrivit publicației Numbeo. Orașul transilvănean a acumulat 142.34 de puncte în clasament, depășind multe metropole din întreaga lume, precum Tel-Aviv (Israel), locul 59, cu 131.25 de puncte, Ankara (Turcia), locul 61, cu 128.31 de puncte, Paris (Franța), locul 63, cu 124.86 de puncte.

Tot în urma municipiului Cluj-Napoca s-au situat și Budapesta (Ungaria), 67, cu 109 de puncte, Sofia (Bulgaria), locul 68, cu 107.27 , Milano (Italia), locul 69, cu 99.49, Istanbul (Turcia), locul 71, cu 93,71, Londra (Marea Britanie) cu 86,89, Buenos Aires (Argentina), poziția a 73-a, cu 85.31 de puncte.

În mod surprinzător, în topul mondial al orașelor, s-au clasat New York (Statele Unite), locul 76, cu 81.97 de puncte, Shanghai (China), 78, cu 72.68, Mexico City (Mexic), 80, cu 69.86, Bangkok (Thailanda), 82, cu 65.11, Roma (Italia), 83, cu 64.96, St.Petersburg (Rusia), 86, cu 63.61, Mumbai (India), 88, cu 40.37, Moscova (Rusia), 89, cu 30.36, Bogota (Columbia), 90, cu 23.76 și Sao Paulo (Brazilia), 94, cu 6.63. În acest clasament mondial se regăsește și capitala României, București, pe locul 74, având 83.82 de puncte.

Topul a fost realizat pe baza Indicelui Quality of Life, care reprezintă o estimare a calității vieții în general, prin utilizarea unei formule empirice. Acest indice a fost calculat în funcție de puterea de cumpărare, siguranța locuitorilor, sistemul de sănătate, prețurile de consum și al proprietăților, rata criminalității și poluarea.

Pe primele locuri în acest clasament s-au situat Zurich (Elveția), locul 1, cu 288.36 de puncte, Canberra (Australia), 2, cu 286.87, Ottawa (Canada), 3, cu 279,46, Munchen (Germania), 4, cu 266.09, Goteborg (Suedia), 5, cu 235.88, Copenhaga (Danemarca), 6, cu 235.67, Calgary (Canada), 7, cu 234.45, Brisbane (Australia), 8, cu 231.12.

Alte orașe importante din lume: Viena (Austria), locul 19, Amsterdam (Olanda), 20, Berlin (Germania), 24, Montreal (Canada), 26, Vancouver (Canada), 28, Sydney (Australia), 29, Toronto (Canada), 33, Tokyo (Japonia), 41, Bruxelles (Belgia), 45, Lisabona (Portugalia), 47, Madrid (Spania), 48, Barcelona (Spania), 50, Los Angeles (SUA), 51, Porto (Portugalia), 52.”[1]

De asemenea, Cluj Napoca este capitala europeană a aerului curat, potrivit unui clasament realizat de revista franceză We Demain, împreună cu asociaţia Respire. Datele clasamentului arată că, în termeni mai tehnici, Clujul este oraşul în care nu s-a înregistrat nicio depăşire a pragului de particule în suspensie, dioxid de azot şi ozon.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/municipiul-cluj-napoca-are-cel-mai-curat-aer-din-europa.


SURSE

1. http://ro.blastingnews.com/actual/2015/08/ora-ul-din-romania-care-depa-e-te-new-york-londra-roma-i-paris-la-calitatea-vie-ii-00501103.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Tepafonul - cel mai ocult dispozitiv de asasinare psihotronica al masonilor !
Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
Pietrele la rinichi: remedii naturale, cauze si prevenirea aparitiei lor !
Test hormonal pentru a va cunoaste "sexul" creierului !
Ungaria şi-a repatriat rezerva de aur
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
Un tata si-a vindecat copilul, bolnav de cancer, cu ulei de cannabis, dupa ce chimioterapia i-a slabit organismul !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Efectul Fukushima - Natura a luat-o razna în Japonia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro