Munții Rarău, a patra chakră a României, ascund secrete vechi de mii de ani

Distribuie!

„MUNȚII RARĂU, CEA DE A PATRA CHAKRA A ROMÂNIEI

În cartea sa, Munții Rarău, legende și realități, Dan Corneliu Brăneanu face niște dezvăluiri senzaționale. El amintește de o companie de militari, trimisă să cerceteze muntele și care a dispărut fără urmă.


Soldații au intrat pe rând într-o peșteră, nu au mai ieșit niciodată și nimeni nu a mai aflat ceva despre ei. Tot în carte se mai spune că în urma blestemului unui călugăr, o icoană făcătoare de minuni de la Schitul Sihăstria și-a luat zborul în plină zi, ajungând la mari depărtări.

Autorul mai susține că la Pietrele Doamnei ar fi ascuns un tezaur și că ultimul care l-a văzut a fost Petru Rareș. În acele locuri ar exista tuneluri care duc până în Apuseni și Bucegi.


Autorul amintește de o altă carte, Monarhul ascuns, scrisă de Vasile Lovinescu, în care se spune, putem deci presupune că anumite organizații secrete din Orient și Occident, au încercat în plină dezlănțuire a Sabatului Renașterii și Reformei, să salveze ce se mai putea din Occident, prin reluarea anumitor contacte ale acestuia cu Răsăritul apropiat reprezentat atunci pentru apuseni de Moldova și prin Moldova cu Islamul.

Sunt specialiști care susțin că Rarău provine de la sintagma La rău, adică un loc unde pietrele îți fug de sub picioare iar pericolele sunt la tot pasul.

Se spune că Rarăul reprezintă dimensiunea fundamentală a lumii, latura cosmică a lumii și a istoriei. Urmărit de turci, Petru Rareș se îndrepta spre Piatra lui Crăciun, actualul Piatra Neamț, dar boierii îi închid porțile și este obligat să meargă mai departe. Ajunge la mănăstirea Bistrița, unde călugării nu îi primesc și este nevoit să meargă în muntele Todirescu. De atunci muntele s-a numit Rarău de la Rareș.

Acolo este ocrotit de anahorți și în a doua domnie ridică Schitul Rarău. Domnitorul își lasă pe munte întreaga familie, dar și toate bogățiile pe care le avea. Comoara a fost ascunsă într-o grotă.

Scriitorul Nicu Gane spune în una din cărțile sale că atunci când tătarii s-au apropiat de acel loc s-a produs un mare cutremur care a acoperit grota.

Se spune că cea de a patra chakra a României se află în Munții Rarău și că în acel loc se produce o infuzie vibrațională și conștiința atinge cele mai înalte stări. Activitatea energetică este coordonată de entități solare. Structurile cristaline sunt un adevărat suport pentru producerea acestor vortexuri.”[1]

„Chakra 4 – Anahata- muntii Rarau- Campulung Moldovenesc

√ reprezinta:
– puterea emotionala
– ajuta la dezvoltarea noastra emotionala
– incorporeaza lectia spirituala care ne invata cum sa actionam din iubire si compasiune si sa recunoastem ca cea mai puternica energie pe care o avem este iubirea

√ frici de baza:
– frica de singuratate
– de angajament, de a –ti urma inima
– incapacitatea de a te proteja emotional
– frica de slabiciuni emotionale si de tradare
( pierderea energiei de aici da nastere la gelozie, amaraciune, furie, ura si incapacitate de a-i ierta pe altii cat si pe sine)

√ puteri fundamentale:
– iubire, iertare, compasiune
– devotament
– inspiratie
– speranta si incredere
– capacitatea de a te vindeca si de a-i vindeca pe altii

√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– inima si sistemul circulator
– coastele
– sanii
– glanda timus
– plamanii
– umerii, bratele, mainile, diafragma

Bolile ce isi au originea aici sunt cele cardiace si pulmonare si sunt provocate de dureri emotionale, de nevoia nostra de a sti de ce lucrurile s-au intamplat in felul in care s-au intamplat si din incapacitatea de a elibera dorinta de judecata umana auto-determinata.”[2][3]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/muntii-rarau-cea-de-a-patra-chakra-a-romaniei
  2. http://www.branc.ro/romania_esoterica/
  3. http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2009/05/chakrele-romaniei.html
  4. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...