Munții Siriu (Buzău)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În interior se află o structură subterană, care are un rol strategic pentru România. La această structură subterană se poate ajunge prin cel de-al treilea tunel din complexul subteran din Munții Bucegi.

“Pe ramificația spre subsolul Buzăului (Munții Siriu), chiar la intrare, pe partea dreaptă, am văzut una dintre mașinile electrice noi, iar pe sol am văzut depozitate mai multe lăzi sigilate. Știam despre acel transport, care venise în urma cu aproximativ un an de la Armată, dar el a implicat, de fapt, mai multe lăzi. De atunci și până în momentul de față fusese organizată o singură expediție, cu o echipă exclusiv romanescă, doar in scop tehnic.”[1]


SURSE

  1. Radu Cinamar – Cristalul eteric – al treilea tunel, pag. 18-19, editura Daksha.
  2. Foto: pinterest

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...