Muribunzii, pregătiri pentru lumea de dincolo de viață

Distribuie!

„MURIBUNZII, PREGĂTIRI PENTRU LUMEA DE DINCOLO DE VIAȚĂ

Frica cea mai mare a fiecăruia dintre noi este legată de moarte. Cu cât înaintam in vârstă, acest sentiment de teamă, de necunoscut se amplifică. S-au făcut multe studii despre ultimele ore de viață ale muribunzilor.


S-a constatat că muribunzii vorbesc despre o călătorie pe care trebuie să o facă. În unele cazuri, muribunzii vorbesc cu apropiați care erau decedați de mult timp.

Poate că rudele decedate, apropiate muribundului, îl ajută pe acesta să treacă în lumea de dincolo. Este o trecere dură care presupune o anumită pregătire, iar rudele decedate sunt apropiate muribundului.


În alte cazuri, rude ale muribundului care se aflau la distanțe de sute sau mii de kilometri au primit mesaje de la muribunzi. Mesajele au luat diferite forme, de la vise, premoniții, stări de neliniște, fenomene paranormale care se produceau în preajma lor.

În anul 1977, doi cercetători au publicat o carte intitulată La ceasul morții. Cartea se bazează pe interviuri luate medicilor și asistentelor care au îngrijit muribunzii în ultimele 72 de ore viață. Medicii au declarat că muribunzii vedeau fantomele rudelor decedate, purtau discuții cu ele în care discutau despre o importantă călătorie.

Medicii au declarat că nimic nu este mai expresiv decât mărturia unui muribund. În momentul în care omul este pe patul morții își pierde masca.

Infirmiera care l-a îngrijit pe marele scriitor Voltaire a declarat că timp de mai multe ore înainte de a muri, Voltaire a strigat după iertare. El a purtat discuții cu persoane decedate, prieteni sau rude, cărora le-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut el în viață.

Medicul personal al lui Napoleon a declarat că acesta a murit într-o luptă crâncenă cu moartea. Își cerea iertare unor personaje imaginare. Napoleon a vorbit despre toate greșelile pe care le-a făcut în viață.

Apropierea morții face ca în interiorul creierului să se producă senzații și halucinații sau poate că toate acestea sunt realități ale lumii de dincolo de moarte.

Ce este moartea?

Într-o altă viziune asupra Mării Treceri, Îngerul Morţii îşi întinde aripile deasupra bolnavului şi îi strecoară o picătură de fiere în gură. Este limpede, că din momentul naşterii, posibilitatea de a muri este permanentă!

Acolo unde există viaţă manifestată, pe Pământ, acolo se afla şi Moartea aşteptându-şi chemarea. Şi întrucât, ziua morţii noastre n-o cunoaşte nimeni, în afară de Dumnezeu,intelpciunea lumii ne învaţă: „Pocăieşte-te măcar cu o zi înainte să mori!”

Şi acum, la întrebarea de ce murim, răspunde cel mai bine, dintre oameni, Socrate: „că răutatea omenească să nu dăinuie vejnic pe pământ!„, de unde putem trage lesne, concluzia că Moartea este printre lucrurile bune şi folositoare date omului de către Dumnezeu!”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/muribunzii-pregatiri-pentru-lumea-de-dincolo-de-viata
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Glanda Pineală: Multe desene şi statuete străvechi înfăţişează diverse divinităţi ori figuri conducătoare – de la faraoni până la zeul Shiva ori zeul Diyonysos - purtând coifuri cu şerpi sau sceptre decorate cu conuri de brad, simbolistică interpretată în cheie modernă ca fiind marcă a vederii spirituale, adică a prezenţei celui de-al treilea ochi
Cele mai mari mistere și ciudățenii din Univers
Cum să vă eliberați de ego și să transformați lumea
Misterioasa Zona 51, proiectul secret al SUA. Bob Lazar: "Am lucrat la o farfurie zburătoare și am văzut un extraterestru"
Vestea Primului Război Mondial a venit în vis
Mezhgorye (Rusia), orașul secretelor
Ego-ul spiritual şi măştile lui cameleonice
Intră în legătură cu propriul tău subconştient
Unul dintre cele mai mari mistere din lume descoperit pe un munte din Nepal
Misterul obiectului din Marea Baltică descoperit în vara anului 2011
Implicarea extratereștrilor în construirea piramidelor din Egipt

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...