Muribunzii, pregătiri pentru lumea de dincolo de viață

by “MURIBUNZII, PREGĂTIRI PENTRU LUMEA DE DINCOLO DE VIAȚĂ Frica cea mai mare a fiecăruia dintre noi este legată de moarte. Cu cât înaintam in vârstă, acest sentiment de teamă, de necunoscut se amplifică. S-au făcut multe studii despre ultimele ore de viață ale muribunzilor. S-a constatat că muribunzii vorbesc […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MURIBUNZII, PREGĂTIRI PENTRU LUMEA DE DINCOLO DE VIAȚĂ

Frica cea mai mare a fiecăruia dintre noi este legată de moarte. Cu cât înaintam in vârstă, acest sentiment de teamă, de necunoscut se amplifică. S-au făcut multe studii despre ultimele ore de viață ale muribunzilor.


S-a constatat că muribunzii vorbesc despre o călătorie pe care trebuie să o facă. În unele cazuri, muribunzii vorbesc cu apropiați care erau decedați de mult timp.

Poate că rudele decedate, apropiate muribundului, îl ajută pe acesta să treacă în lumea de dincolo. Este o trecere dură care presupune o anumită pregătire, iar rudele decedate sunt apropiate muribundului.


În alte cazuri, rude ale muribundului care se aflau la distanțe de sute sau mii de kilometri au primit mesaje de la muribunzi. Mesajele au luat diferite forme, de la vise, premoniții, stări de neliniște, fenomene paranormale care se produceau în preajma lor.

În anul 1977, doi cercetători au publicat o carte intitulată La ceasul morții. Cartea se bazează pe interviuri luate medicilor și asistentelor care au îngrijit muribunzii în ultimele 72 de ore viață. Medicii au declarat că muribunzii vedeau fantomele rudelor decedate, purtau discuții cu ele în care discutau despre o importantă călătorie.

Medicii au declarat că nimic nu este mai expresiv decât mărturia unui muribund. În momentul în care omul este pe patul morții își pierde masca.

Infirmiera care l-a îngrijit pe marele scriitor Voltaire a declarat că timp de mai multe ore înainte de a muri, Voltaire a strigat după iertare. El a purtat discuții cu persoane decedate, prieteni sau rude, cărora le-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut el în viață.

Medicul personal al lui Napoleon a declarat că acesta a murit într-o luptă crâncenă cu moartea. Își cerea iertare unor personaje imaginare. Napoleon a vorbit despre toate greșelile pe care le-a făcut în viață.

Apropierea morții face ca în interiorul creierului să se producă senzații și halucinații sau poate că toate acestea sunt realități ale lumii de dincolo de moarte.

Ce este moartea?

Într-o altă viziune asupra Mării Treceri, Îngerul Morţii îşi întinde aripile deasupra bolnavului şi îi strecoară o picătură de fiere în gură. Este limpede, că din momentul naşterii, posibilitatea de a muri este permanentă!

Acolo unde există viaţă manifestată, pe Pământ, acolo se afla şi Moartea aşteptându-şi chemarea. Şi întrucât, ziua morţii noastre n-o cunoaşte nimeni, în afară de Dumnezeu,intelpciunea lumii ne învaţă: „Pocăieşte-te măcar cu o zi înainte să mori!”

Şi acum, la întrebarea de ce murim, răspunde cel mai bine, dintre oameni, Socrate: „că răutatea omenească să nu dăinuie vejnic pe pământ!„, de unde putem trage lesne, concluzia că Moartea este printre lucrurile bune şi folositoare date omului de către Dumnezeu!”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/muribunzii-pregatiri-pentru-lumea-de-dincolo-de-viata
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro