Muzeul Rockefeller ascunde artefacte extraterestre ce schimba istoria omenirii ! Ele fac parte din categoria OOPART (Out of Place Artifact) !

by Bine ati venit la Muzeul familiei Rockefeller ! De fapt, corect se spune “bine nu ati venit”, caci de acest muzeu si de artefactele detinute, noi, muritorii de rand, nu trebuie sa stim, pentru ca daca am sti, atunci cu totii am recunoaste in unanimitate ca istoria omenirii este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bine ati venit la Muzeul familiei Rockefeller ! De fapt, corect se spune “bine nu ati venit”, caci de acest muzeu si de artefactele detinute, noi, muritorii de rand, nu trebuie sa stim, pentru ca daca am sti, atunci cu totii am recunoaste in unanimitate ca istoria omenirii este falsa si contrafacuta, intr-o proportie de peste 90%. Va dati seama ce inseamna asta ? In mod incredibil pentru majoritatea oamenilor, de azi, povestile, basmele si legendele ce umplu cartile pentru copii reprezinta istoria reala. Ei bine, aceasta inversare s-a petrecut in timp, pentru a incerca sa se stearga adevarata identitate a oamenilor.

Site-ul Efemeride.ro prezinta Muzeul Rockefeller al familiei evreiesti Rockefeller, aceasta alaturi de Rothschild, este una dintre cele mai puternice familii de pe Planeta. Averea lor nu este certa din punct de vedere oficial, dar ea ne-oficial ar fi undeva la 200-250 de trilioane de dolari. Mai ca nu poti numara o asemenea cifra. Acest muzeu se afla in estul Ierusalimului, iar acesta se afla sub controlul Autoritatii de Antichitati a Israelului (Israel Antiquities Authority).


rockefeller-museum_jerusalem

Efemeride.ro prezinta cateva informatii despre acest muzeu:

“Una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului trecut este cea a artefactelor egiptene care înfăţişează diverse creaturi de origine extraterestră. Descoperirea a fost realizată de către egiptologul Sir William Petrie, undeva pe la începutul secolului trecut, într-o structură secretă de pe platoul din Gizeh.

Egiptologul nu a vrut să facă vâlvă prin descoperirea sa şi astfel a preluat artefactele în cel mai mare secret şi le-a ascuns în casa sa din Ierusalim. În spatele unui perete gros au stat preţ de câteva decenii, până în clipa în care Petrie a trecut în lumea celor drepţi şi mai mulţi reprezentanţi ai Muzeului Rockefeller au avut norocul să le descopere. Artefactele egiptene au fost transportate de urgenţă la muzeul în cauză, unde au fost închise într-o cameră specială, departe de ochii publicului larg.

Conform anumitor specialişti, care au dorit să-şi păstreze anonimatul din motive lesne de înţeles, artefactele în cauză sunt de-a dreptul fascinante şi odată ce vor fi analizate, vor putea schimba istoria lumii.

Această idee ne împinge să susţinem faptul că nu va exista prea curând această zi pentru că nimeni nu îşi doreşte încă să vină momentul în care oamenii să fie conştienţi că diversele specii extraterestre, care au vizitat Terra de-a lungul timpului, s-au implicat decisiv în dezvoltarea societăţii. Probabil că fără această implicare, care cuprinde extrem de multe domenii, nici nu am mai fi existat în ziua de astăzi.

Acestea sunt principalele motive pentru care cei care au intrat în posesia acestor artefacte egiptene nu doresc încă să spună adevărul despre ele. Mai mult de atât, s-ar confirma ipoteza care susţine că de fapt civilizaţiile antice, precum cea egipteană, au fost conduse din umbră de extratereştri.

Artefactele în cauză întăresc această ipoteză şi leagă civilizaţia egipteană de una extraterestră, extrem de avansată. Oare în acest fel putem să începem să ne explicăm cum au fost ridicate de fapt piramidele, cât şi alte construcţii importante din Egiptul antic?”[1]

Artefactele care ii pun intr-o postura proasta si jenanta in acelasi timp pe istoricii oficiali (istorici conservatori), poarta denumirea de OOPART (Out of Place Artifact). Este o categorie de artefacte, ce potrivit istoriei clasice, oficiale, “nu ar trebui sa existe si ar fi imposibila existenta lor”.


Mai multe, despre astfel de artefacte descoperite, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/artefactele-extraterestre-care-pot-schimba-istoria-lumii-ascunse-la-muzeul-rockefeller

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro